iPad 8. nesil yerine iPad 10 alınır mı?

Seul Force

Kilopat
Merhaba, güncel olarak kullandığım 8. nesil IPad'im 32 GB olmasından dolayı ve eskimesinden dolayı aşırı yavaş çalışıyor, bazen yanıt vermiyor. Cihaza kısa süreli çözüm olması için yazılım güncellemelerinin genelinde temiz kurulum yaparak güncelleme yapıyordum ama artık temiz kurulum vs. de işe yaramıyor. Yakında yurt dışına çıkacağımdan dolayı elimdeki fırsatı değerlendirmek adına yeni bir tablet almayı düşünüyorum ve aklımda iPad 10. nesil var.

Sizce bu zamanda 10. nesil almaya değer mi? Yazılım desteği sizce ne kadar daha sağlanır?
(Please, Apple dışında bir marka önermeyiniz, Apple ekosistemim olduğundan dolayı farklı bir markaya yönelmek istemiyorum)

İhtiyaç dahilinde 10. nesil de yetecektir gibi duruyor hocam ama en azından Air serisi çok daha iyi bir geri dönüş yapacaktır.

Yeter zaten ama alıyorken iyi bir şey almalı iki 2 sene sonra yine başı ağrımasın. iPad 8 kullanıcısından bildirildi. :D

Tableti ne için kullanacaksınız hocam?

Tableti genellikle film, dizi, YouTube ve üniversite için not alma ve PDF için kullanıyorum. Yeni cihazı da aynı şekilde tekrardan kullanacağım.

Yeter zaten ama alıyorken iyi bir şey almalı iki 2 sene sonra yine başı ağrımasın. iPad 8 kullanıcısından bildirildi. :D

Konuyu açmamdaki sebep de buydu zaten, 10. nesil de 8. nesil gibi 1-2 senede iptal olacak mı emin olamıyorum. Gönül ister ki Air alayım ama Air ve 10. nesil arasında aşırı fiyat farkı var. TROY'daki fiyatlar üzerinden söylüyorum, arada 12.500 TL fark var.

Yurt dışı fiyatları da farklı değil. Max 1.000 - 2.000 TL daha ucuz oluyor. Hem de tamir konusunda yurt dışı cihazlara verilen çok sınırlı. Bundan dolayı muhtemelen yurt dışından almayacağım.

Tableti genellikle film, dizi, YouTube ve üniversite için not alma ve PDF için kullanıyorum. Yeni cihazı da aynı şekilde tekrardan kullanacağım.

Konuyu açmamdaki sebep de buydu zaten, 10. nesil de 8. nesil gibi 1-2 senede iptal olacak mı emin olamıyorum. Gönül ister ki Air alayım ama Air ve 10. nesil arasında aşırı fiyat farkı var. TROY'da ki fiyatlar üzerinden söylüyorum, arada 12.500 TL fark var.

O parayı şu an verebiliyorsanız verin ki sonra kafanız rahat olsun. M1 bile alsanız 5 sene kadar kullanırsınız.

O parayı şu an verebiliyorsanız verin ki sonra kafanız rahat olsun. M1 bile alsanız 5 sene kadar kullanırsınız.

Şu anda veremiyorum bundan dolayı da 10. nesil yeter mi diye emin olmak istiyorum. Tek korkum yeni tabletin de sonunun 8. nesil gibi olmasından korkuyorum.

Daha ucuza alabileceğim ve güvenilir bir site varsa önerebilir misiniz?

Şu anda veremiyorum bundan dolayı da 10. nesil yeter mi diye emin olmak istiyorum. Tek korkum yeni tabletin de sonunun 8. nesil gibi olmasından korkuyorum.

Daha ucuza alabileceğim ve güvenilir bir site varsa önerebilir misiniz?

Şu tip yetkili satıcılarda eğitim indirimi ile daha ucuz olabiliyor: iPad Air 11 inç Wi-Fi 128GB Uzay Grisi MUWC3TU/A - Apple - PT
Ayrıca bu gibi yetkili satıcılarda da iPad 8'i değiş tokuş ile verip uyguna getirebiliyorsunuz: iPad Air M2 11 inç

Araştırıp en uygunu bulursunuz bence.

Şu tip yetkili satıcılarda eğitim indirimi ile daha ucuz olabiliyor: iPad Air 11 inç Wi-Fi 128GB Uzay Grisi MUWC3TU/A - Apple - PT
Ayrıca bu gibi yetkili satıcılarda da iPad 8'i değiş tokuş ile verip uyguna getirebiliyorsunuz: iPad Air M2 11 inç

Araştırıp en uygunu bulursunuz.

20.000 TL altına sadece 2022 model M1 çipli iPad Air bulabildim. Sizce iPad 10. nesilden daha iyi midir? Aradaki fiyat farkına değer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı