iPad 8'den iPad 11'e geçilir mi?

Jeff_Hardy

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel® Core™ i7 11800H GPU: NVIDIA® GeForce® RTX 3060 Max-P 6 GB GDDR6 192-Bit 130W RAM: Kingston Fury Impact 64 GB 3200mhz DDR4 Ekran: 17,3 FHD 1920x1080 300Hz sRGB %100 IPS

SSD: Samsung 980 PRO M.2 SSD PCIe 4.0 2 TB SSD2: Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD PCIe 3.0 2 TB

WI-FI: Intel® Wi-Fi 6 AX201, 2x2+ Bluetooth 5.2 Klavye: SteelSeries RGB Per Key Gaming Keyboard
Meslek
Müzisyen
Merhaba, yaklaşık 4 senedir iPad 8 kullanıyorum, oldukça memnunum ancak gerek tasarımı eskikesi, gerek hafızasının 32 GB olması, gerek zaman zaman yavaşlaması, gerekse de güncelleme ömrünün kısalması neticesinde dün tanıtılan baz model iPad A16 ya geçiş yapayım diye düşünüyorum. 5-6 yıl kullanırı, genelde video ve internette gezinmek, iş için kullanırım. Baz model iPad beklediğimden daha vasat çıktı ve Apple intelligence desteği sunmuyor ancak mevcut iPad imde 3 GB RAM varken onda 6 GB olması beni uzun süre rahatlatır diye düşünüyorum. Sizce geçiş mantıklı mı?

Hocam sizce Air 6 mi mini 7 mi yoksa iPad 11 mi? Günlük kullanım ve oyun için almayı düşünüyorum.

Bence Air 6, ekran süresi düz modele göre daha az ama işlem gücü çok iyi uzun kullanımda daha iyi sonuçlar sunacaktır.
Küçük tabletlerden hoşlanıyorsanız mini serisi de olabilir ama not tutma, video izleme gibi konularda sıkıntı yaratacağını düşünüyorum.

Video ve not tutmak için Mini beni çok rahatsız etmez ama işlem gücü olarak Air 6 sanırım 11 ve Mini 7ye kıyasla çok daha iyi o yüzden Air 6 almak istiyorum ama o bütçemi biraz zorladığından Mini 7ye yöneldim. NanoReview'dan iki modeli karşılaştırınca aralarında bayağı bir fark var gibi gözüküyor. 1-2 bin TL'den kısmaktansa bütçemi zorlayıp Air 6 almam daha mantıklı olur sanırım.

Mini 7 de cok guclu bir cihaz uzun sure stabil gidecektir eger bütçe olarak cok zorlanirsaniz mini 7 de alabilirsiniz ama alabiliyorsaniz Air M.2 alin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…