iPad 9 çok yavaş şarj oluyor

Merhaba,

Cihaz daha 1.5-2 senelik falan. Kutusundan çıkan orijinal şarj aletini kullanıyorum. İlk aldığım zaman da yavaş şarj oluyordu ama çok kullanmadığım için gözüme batmıyordu fakat 3.5 saatte %9'dan %76 ya şarj olması normal mi acaba? Şarj hızlı azalmıyor ama dolma hızı çok yavaş değil mi?

Kablosunun bence ömrü var, bendede aynı cihaz var fakat 2-3 ay öncesine kadar cihaz kabloyu algılıyordu fakat pil seviyesinin yanında şarj etmiyor ibaresi vardı. Bende Mcdodo’nun ayrı bir lightning şarj kablosunu satın aldım(ucu çabuk kırılıyor 3-4 kez değiştirdim).

Bahsettiğim gibi ilk zamanlarda da aynı şekilde yavaş şarj ediyordu. Bir de bu şarj ucu kırılması çok mu oluyor?

Bahsettiğim gibi ilk zamanlarda da aynı şekilde yavaş şarj ediyordu. Bir de bu şarj ucu kırılması çok mu oluyor?
Kazara fazla olabilir sakar değilseniz kırılmaz. Ayağım şarj kablosuna takılmıştı kırıldı mesela. Tablet şarjda iken koltuğa vs. dikey düşerse kırılabilir, fakat orijinal şarj kablosunu kullanırken bunlar olduğunda hiç kırılmamıştı. 3-4 ayda bir değiştiriyorum neredeyse.

Bahsi geçen kablo: Mcdodo CA-8460 36W Type-C To Lightning Hızlı Data-Şarj Kablosu 1.2m - Siyah - Fiyatı & Özellikleri

3 kere aldım bunu 5 ay içerisinde. Tabletinizi şarjda iken kullanıyorsanız veya şarj ettiğiniz yer ayağınız altında vs. ise kırılma ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…