Edyyy Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 9 8940HX RTX 5060 8GB 32GB ddr5 ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 25 Ocak 2023 #1 Elimde bir iPad 9. nesil var ve kalem istiyorum ama Apple Pencil bütçemi aşıyor. Tavsiyelere açığım ayrıca aklımda olan iki modele de bakıp yorum yaparsanız güzel olabilir. Modeller: Mcdodo pencil: Mcdodo Pn-8920 Stylus Pen Apple Ipad Ve Ipad Pro Manyetik Kapasitif Stylus Kalem Dokunmatik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ally pencil 2: Ally Pencil 2 Kapasitif Stylus Ipad Tablet Uyumlu Dokunmatik Kalem - Fiyatı, Yorumları Ally Pencil 2 Kapasitif Stylus Ipad Tablet Uyumlu Dokunmatik Kalem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2023
Elimde bir iPad 9. nesil var ve kalem istiyorum ama Apple Pencil bütçemi aşıyor. Tavsiyelere açığım ayrıca aklımda olan iki modele de bakıp yorum yaparsanız güzel olabilir. Modeller: Mcdodo pencil: Mcdodo Pn-8920 Stylus Pen Apple Ipad Ve Ipad Pro Manyetik Kapasitif Stylus Kalem Dokunmatik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ally pencil 2: Ally Pencil 2 Kapasitif Stylus Ipad Tablet Uyumlu Dokunmatik Kalem - Fiyatı, Yorumları Ally Pencil 2 Kapasitif Stylus Ipad Tablet Uyumlu Dokunmatik Kalem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
KatakiNotFound Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.568 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #2 Edyyy dedi: Elimde bir iPad 9. nesil var ve kalem istiyorum ama Apple Pencil bütçemi aşıyor. Tavsiyelere açığım ayrıca aklımda olan iki modele de bakıp yorum yaparsanız güzel olabilir. Modeller: Mcdodo pencil: Mcdodo Pn-8920 Stylus Pen Apple Ipad Ve Ipad Pro Manyetik Kapasitif Stylus Kalem Dokunmatik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ally pencil 2: Ally Pencil 2 Kapasitif Stylus Ipad Tablet Uyumlu Dokunmatik Kalem - Fiyatı, Yorumları Ally Pencil 2 Kapasitif Stylus Ipad Tablet Uyumlu Dokunmatik Kalem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Selam kk sana önerim Apple Pencil alman çünkü: Bunun basınç hassasiyeti yok pek önermem bende biriktiriyorum almak için olmazsa 2. el almanı öneririm
Edyyy dedi: Elimde bir iPad 9. nesil var ve kalem istiyorum ama Apple Pencil bütçemi aşıyor. Tavsiyelere açığım ayrıca aklımda olan iki modele de bakıp yorum yaparsanız güzel olabilir. Modeller: Mcdodo pencil: Mcdodo Pn-8920 Stylus Pen Apple Ipad Ve Ipad Pro Manyetik Kapasitif Stylus Kalem Dokunmatik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ally pencil 2: Ally Pencil 2 Kapasitif Stylus Ipad Tablet Uyumlu Dokunmatik Kalem - Fiyatı, Yorumları Ally Pencil 2 Kapasitif Stylus Ipad Tablet Uyumlu Dokunmatik Kalem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Selam kk sana önerim Apple Pencil alman çünkü: Bunun basınç hassasiyeti yok pek önermem bende biriktiriyorum almak için olmazsa 2. el almanı öneririm