Arkadaşlar iPad almayı düşünüyorum PUBG vb oyun olsun eğitim için not olsun, YouTube'da falan takılılırım. Sizce hangi tableti almalıyım?
Yani 10.nesil ile 9.nesil arasındaki fiyata değer mi? Bilgilendirirsiniz sevinirim.
İkisinin ortası iPad 10 128 GB
Tabii şaka bir tarafa genel anlamda oyunla içinden geçmeyeceksen 9, ben oyunda oynarım kardeşim diyorsan 10 ama o depolama ile PUBG oynayamazsın.
Arkadaşlar iPad almayı düşünüyorum PUBG vb oyun olsun eğitim için not olsun, YouTube'da falan takılılırım. Sizce hangi tableti almalıyım?
Yani 10.nesil ile 9.nesil arasındaki fiyata değer mi? Bilgilendirirsiniz sevinirim.
Tabii şaka bir tarafa genel anlamda oyunla içinden geçmeyeceksen 9, ben oyunda oynarım kardeşim diyorsan 10 ama o depolama ile PUBG oynayamazsın.
Apple bir cihaz alıyosan bence dikkat edilecek ilk 3 özellikten biri depolama olmalı. Şahsen bana sorsan, A16 çipli 128 GB mı yoksa A14 çipli 256 GB bir cihaz mı desen kesinlikle 256 GB olanını seçerim. Çünkü IPhone'da fotoğraf video veya veriyi aktarmak çok zor. Gerçekten zor atamıyosun yani bildiğin... O yüzden hiç düşünmeden 256 GB olanını al.