HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #21 XED MEDİA LT dedi: Hocam PUBG testi yapmadımda benim oynadığım oyunlarda hiç kasmıyor. @yessen sağ ol kral Genişletmek için tıkla... Benim iPhone 7 çakma galiba ama emin olun, PUBG'de droplar girecektir. Eğer soğut bir yerde durmuyorsanız.
XED MEDİA LT dedi: Hocam PUBG testi yapmadımda benim oynadığım oyunlarda hiç kasmıyor. @yessen sağ ol kral Genişletmek için tıkla... Benim iPhone 7 çakma galiba ama emin olun, PUBG'de droplar girecektir. Eğer soğut bir yerde durmuyorsanız.
XED MEDİA LT Femtopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Sistem Özellikleri 12500h 8gb ram mx450 Cinsiyet Erkek Meslek yazılım, web geliştirme 4 Eylül 2024 #22 HUNTEx dedi: Benim iPhone 7 çakma galiba ama emin olun, PUBG'de droplar girecektir. Eğer soğut bir yerde durmuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Apple'larda kronik zaten o illaki ısınacak.
HUNTEx dedi: Benim iPhone 7 çakma galiba ama emin olun, PUBG'de droplar girecektir. Eğer soğut bir yerde durmuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Apple'larda kronik zaten o illaki ısınacak.