Merhaba, günlük kullanım ve oyun için iPad 9 alınır mı? Fiyatını hak eder mi ve kaç sene rahat kullanım sunar?
Hocam uzun süre Android cihazlar kullandım fakat son zamanlarda daha çok iOS'a kaymaya başladım. Sanırım tercihim iPad cihazdan yana olacak ancak konudaki 9. neslin gerçekten yeterli olup olmadığını merak ediyordum.IOS'u seviyorsanız ve daha yararlıysa IPad'den başka çözüm yok zaten.
Buna da bakabilirsin.
![]()
Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi SM-T733 64 GB 12.4" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi SM-T733 64 GB 12.4" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi SM-T733 64 GB 12.4" Tablet özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Özellik karşılaştırmak için:
![]()
Samsung Galaxy S Serisi Telefon Modelleri & Fiyatları | Samsung Türkiye
Samsung Galaxy S serisi telefon modellerinin özelliklerini keşfetmek, karşılaştırmak ve Samsung Türkiye avantajlarıyla satın almak için tıklayın.www.samsung.com
![]()
11 inç iPad (A16)
iPad tam ekran Liquid Retina, A16 çip ve dört renk seçeneğiyle sunuluyor. Üstelik Magic Keyboard Folio’yu da destekliyor.www.apple.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.