Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi iPad 9.nesil alınır mı? Yalnızca derslerde YouTube'da ve film izlemede kullanacağim ve pt.com da öğrenci indirimiyle 9.500 olduğunu gördüm. Samsung'un samsung.com adresinde bundan daha düşük bir performanslı tablet gördüm aralarında yalnızca 500 TL fark var (not: Bütçem uygun)
Hocam ben 2 yıldır kullanıyorum performans olarak çok iyi ama uzun süre kullanacağım dersen 10. nesil daha mantıklı çünkü bana kalırsa 9. nesil 2 yıl sonra eskimeye başlar hem ekranıda fiyatına göre çok kötü gece odada bir film izleyeceğim zaman altta ve üstte siyah kocaman boşluklar oluyor bu da oldukça sinir bozucu telefonumla film izlemekten bir farkı kalmıyor böyle olunca ama tabii ki de karar senin farklı markalarda yönelebilirsin bu söylediklerim dışında kamerası biraz kötü ama bir tablette kameraya çok önem vereceğini düşünmüyorum bir de ekran konusunda yandan baktığın zaman ekranla cam arasında acayip şekilde boşluk var ama düz bakınca göze batmıyor fazla (beğenirsen sevinirim)