Bütçem 7 ya da 7.5k iPad 9.nesil almaya değer mi Air 5 ve mini 6'dan kötü mü iPad 9.nesil alırsam pişman olur muyum? 9.nesil de likit retina ekran yok sizce gerekli mi?
Bütçem 7 ya da 7.5k iPad 9.nesil almaya değer mi Air 5 ve mini 6'dan kötü mü iPad 9.nesil alırsam pişman olur muyum? 9.nesil de likit retina ekran yok sizce gerekli mi?
8999 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad 10.2 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MK2L3TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Eğitim Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
Apple markalı iPad 10.9 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MPQ03TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji güvencesiyle satın al.
www.pt.com.tr
10. nesil ile ciddi bir fiyat farkı var, bence tercih edilebilir hala. Diğer cihazlarınız da Apple ise uyumlu çalışması açısından iyi olur; mesela MacBook'ta monitör olarak kullanılabiliyor ya da yanındayken tablet olarak klavye/fare ile kontrol edilebiliyor ama diğer cihazlarınız Apple değilse şarjı iyi olan, daha fazla özelliği olan Android tabletler de olabilir aynı fiyata.