iPad 9. Nesil fiyatında daha iyi alternatif var mı?

Apple Pencil alternatifi olarak daha uygun fiyatlı Logitech Crayon'a bakabilirsiniz. Apple kendi sitesinde de satıyor bu kalemi. Performansları arasındaki fark hakkında bilgim yok.

Geri dönüş için teşekkürler araştırdım fakat aralarında 300 TL'lik bir fark gördüm ve bu fark beni kısıtlamaz o fiyatlara çıktıktan sonra ama yine de teşekkürler.

Geri dönüş için teşekkürler araştırdım fakat aralarında 300 TL'lik bir fark gördüm ve bu fark beni kısıtlamaz o fiyatlara çıktıktan sonra ama yine de teşekkürler.

Merhabalar, iPad 9. nesil aldınız herhalde. Size birkaç sorum olacaktı.
1- iPad 9'dan memnun musunuz?
2- ara yüzü, kullanım rahatlığı nasıl?

Merhabalar, iPad 9. nesil aldınız herhalde. Size birkaç sorum olacaktı.
1- iPad 9'dan memnun musunuz?
2- ara yüzü, kullanım rahatlığı nasıl?
evet o zaman sorduğum hafta ipad 9.nesile karar verip satın aldım çok memnunum ama o zamanki fiyatlara göre ben 5000 e aldım şuan 6000 olmuş yani öbür markaların fiyatlarını bilmiyorum ama hemen hemen yine aynıysa ipad 9.nesil çok iyi ben oyun oynuyorum youtube izliyorum çok fazla bu kadar ve benim işimi çok rahat görüyor hiç pişman değilim apple kullandığım için.

2. olarak arayüz gayet güzel ve hoş kullanım rahatlığı güzel bence çerçeve ekran sorun değil orta tuşu sorun ediyor bazıları ama yukarı kaydırma mevcut tablette o yüzden sadece açarken kullanıyorum tableti ve face id olmaması bence mantıklı tablette ben kısaca memnunum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…