64 GB hafızası var arkasında ufak göçük var bir de almakta kararsız kaldım 2.el bir de.
Ben aktif olarak kullanıyorum, genelde video ve dizi/film izlemek için kullanıyorum. Gayet iş görüyor bence ama kullanım amacınıza göre değişir.
YKS'ye hazırlanıyorum video ve not tutmak için kullanacağım hafızası yeterli değil gibi geldi bütçemde 7K civarı tableti 7.500'e bıraktı kalem kılıf vs bu fiyat zaten 9K ya yaklaşacak bu ve A9+ arasında kaldım.
64 GB hafızası var arkasında ufak göçük var bir de almakta kararsız kaldım 2.el bir de.
Oyun içinse kötü ama günlük kullanım iş görür ne kadar fiyatı.
iPad 9 alın geçin diyebilirim hocam, not konusunda da GoodNotes kullanabilirsiniz kalem alırsanız.
Oyun derdim yok dediğim gibi sınav zamanı kullanacağım eğer uzun ömürlü ise üniversite de de işime yarayabilir 7.500 istedi fiyatına.
Ekranı küçük gibi geldi bir de hafızası çabuk dolmazmı sizce?
Göçük olduğunu varsayarak pahalı gibi geldi bir de buna bakın Param Güvende ile alabilirsiniz veya elden alacaksanız hangi şehir olduğunu belirtin daha temizini buluruz belki https://www.letgo.com/ad/1713987184
Oyun derdim yok dediğim gibi sınav zamanı kullanacağım eğer uzun ömürlü ise üniversite de de işime yarayabilir 7.500 istedi fiyatına
Ekranı küçük gibi geldi bir de hafızası çabuk dolmazmı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.