iPad 9. nesil hala alınır mı?

Ben aktif olarak kullanıyorum, genelde video ve dizi/film izlemek için kullanıyorum. Gayet iş görüyor bence ama kullanım amacınıza göre değişir.

Ben aktif olarak kullanıyorum, genelde video ve dizi/film izlemek için kullanıyorum. Gayet iş görüyor bence ama kullanım amacınıza göre değişir.

YKS'ye hazırlanıyorum, video ve not tutmak için kullanacağım. Hafızası yeterli değil gibi geldi. Bütçem de 7K civarı. Tableti 7.500'e bıraktı. Kalem kılıf vs. bu fiyat zaten 9K ya yaklaşacak. Bu ve A9+ arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS'ye hazırlanıyorum video ve not tutmak için kullanacağım hafızası yeterli değil gibi geldi bütçemde 7K civarı tableti 7.500'e bıraktı kalem kılıf vs bu fiyat zaten 9K ya yaklaşacak bu ve A9+ arasında kaldım.

iPad 9 alın geçin diyebilirim hocam, not konusunda da GoodNotes kullanabilirsiniz kalem alırsanız.

Oyun içinse kötü ama günlük kullanım iş görür ne kadar fiyatı.

Oyun derdim yok dediğim gibi sınav zamanı kullanacağım. Eğer uzun ömürlü ise üniversitede de işime yarayabilir, 7.500 istedi fiyatına.

iPad 9 alın geçin diyebilirim hocam, not konusunda da GoodNotes kullanabilirsiniz kalem alırsanız.

Ekranı küçük gibi geldi. Bir de hafızası çabuk dolmaz mı sizce?

Oyun derdim yok dediğim gibi sınav zamanı kullanacağım eğer uzun ömürlü ise üniversite de de işime yarayabilir 7.500 istedi fiyatına.

Ekranı küçük gibi geldi bir de hafızası çabuk dolmazmı sizce?

Göçük olduğunu varsayarak pahalı gibi geldi bir de buna bakın Param Güvende ile alabilirsiniz veya elden alacaksanız hangi şehir olduğunu belirtin daha temizini buluruz belki https://www.letgo.com/ad/1713987184

Göçük olduğunu varsayarak pahalı gibi geldi bir de buna bakın Param Güvende ile alabilirsiniz veya elden alacaksanız hangi şehir olduğunu belirtin daha temizini buluruz belki https://www.letgo.com/ad/1713987184

Sizce Samsung Galaxy Tab A9+ 6 GB RAM 128 GB hafızalı olan model nasıl? Şu an internet satış fiyatı 6.300 TL civarında. Yanına kalem kılıf alacak param çıkıyor ama IPad'de emin olamadım. Hem hafıza bakımından hem de pil ömrü beni tatmin etmedi. Bir de kalemi falan çok pahalı yani.

Oyun derdim yok dediğim gibi sınav zamanı kullanacağım eğer uzun ömürlü ise üniversite de de işime yarayabilir 7.500 istedi fiyatına

Ekranı küçük gibi geldi bir de hafızası çabuk dolmazmı sizce?

Hocam şimdi öyle video izleyecek, oyun ile aranız olmayacaksa gayet yeter. Bende de 64 GB modeli var 2024'ten beri hafızası götürüyor yani.
Ekran konusu ise 10.2 inç gayet yeterli bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı