dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 24 Ağustos 2022 #1 iPad 9. nesil kullanıyorum. Şu devirde sizce hangi kalemi almak mantıklı olur?
GamerPro0 Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 141 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #2 En iyisi Apple Pencil diğer kalemleri 2 gün kullanım çöpe atarsın.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 24 Ağustos 2022 #3 Apple Pencil 1.nesil farklı bir markanın çalışacağını sanmıyorum malum Apple her şeyi birbirine ayarlamış.
Apple Pencil 1.nesil farklı bir markanın çalışacağını sanmıyorum malum Apple her şeyi birbirine ayarlamış.
dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 24 Ağustos 2022 #4 plxaxd dedi: Apple Pencil 1.nesil farklı bir markanın çalışacağını sanmıyorum malum Apple her şeyi birbirine ayarlamış. Genişletmek için tıkla... Diğer kalemler çalışıyor ancak Apple Pencil 1. nesil çok pahalı olduğu için alamıyorum. Daha uygun fiyatlı bir kaleme ihtiyacım var.
plxaxd dedi: Apple Pencil 1.nesil farklı bir markanın çalışacağını sanmıyorum malum Apple her şeyi birbirine ayarlamış. Genişletmek için tıkla... Diğer kalemler çalışıyor ancak Apple Pencil 1. nesil çok pahalı olduğu için alamıyorum. Daha uygun fiyatlı bir kaleme ihtiyacım var.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 24 Ağustos 2022 #5 dlphnsea dedi: Diğer kalemler çalışıyor ancak Apple Pencil 1. nesil çok pahalı olduğu için alamıyorum. Daha uygun fiyatlı bir kaleme ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Microsoft Surface Pen olur mu hocam bilindik marka olması daha iyidir. Edit: Bu da pahalı çıktı ucuz bulmak zor.
dlphnsea dedi: Diğer kalemler çalışıyor ancak Apple Pencil 1. nesil çok pahalı olduğu için alamıyorum. Daha uygun fiyatlı bir kaleme ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Microsoft Surface Pen olur mu hocam bilindik marka olması daha iyidir. Edit: Bu da pahalı çıktı ucuz bulmak zor.
GamerPro0 Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 141 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #6 dlphnsea dedi: Diğer kalemler çalışıyor ancak Apple Pencil 1. nesil çok pahalı olduğu için alamıyorum. Daha uygun fiyatlı bir kaleme ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el al.
dlphnsea dedi: Diğer kalemler çalışıyor ancak Apple Pencil 1. nesil çok pahalı olduğu için alamıyorum. Daha uygun fiyatlı bir kaleme ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el al.