iPad 9. nesil için kalem önerisi

Eren.Bayram.

Hectopat
Arkadaşlar resim çizmek ve test falan çözmek için iPad kalemi alacağım, resim de çok iyi değilim ama karalıyorum bir şeyler logo yapmak olsun öylesine çizmek olsun.
Orijinal kalem çok pahalı ama diğer çakma kalemlerde de hassasiyet ayarı yokmuş sanırım, bana önerebileceğiniz resim çizerken sıkıntı çıkarmayacak kalem öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim. 800'ü geçmemesi iyi olur.

Ben 1-2 ay sonra alıcam zaten sizinki gelince unutmazsanız deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim :)

Alırken neyine dikkat etmem lazım?

Çalışıp çalışmadığına dikkat etmen lazım. Apple Pencil’larda genel bir batarya problemi var. 1 ay kadar şarj edilmeyip bir köşede bekletildiği zaman ölüm moduna geçiyor. Bir daha çalışmıyor ve onarımı da mümkün olmuyor. Alırken mutlaka şarj oluyor mu, bağlantı sağlıyor mu denemelisin ve 5-10 dakika kullanmalısın. Sıfır alacaksan problem yok tabii. Muadil olarak Goojodoq marka önerebilirim, uzun süreli kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Ancak çizim yapacaksan muadillerden uzak dur, hiçbir işine yaramaz. Basınç sensörü çok önemli çizim için.

Çalışıp çalışmadığına dikkat etmen lazım. Apple Pencil’larda genel bir batarya problemi var. 1 ay kadar şarj edilmeyip bir köşede bekletildiği zaman ölüm moduna geçiyor. Bir daha çalışmıyor ve onarımı da mümkün olmuyor. Alırken mutlaka şarj oluyor mu, bağlantı sağlıyor mu denemelisin ve 5-10 dakika kullanmalısın. Sıfır alacaksan problem yok tabii. Muadil olarak Goojodoq marka önerebilirim, uzun süreli kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Ancak çizim yapacaksan muadillerden uzak dur, hiçbir işine yaramaz. Basınç sensörü çok önemli çizim için.
Çizim yapıcam, logo tasarımı vesaire..
orjinal de çok pahalı hocam ya

Çizim yapıcam, logo tasarımı vesaire..
orjinal de çok pahalı hocam ya
Ben istekleriniz doğrultusunda tavsiyede bulundum hocam. iPad Air 5 kullanıyorum muadil marka vardı ancak iPad 8 zamanında procreate kullanmaya çok alışmıştım, tekrar kullanayım dedim hiçbir zevki olmuyor basınç olmadan. Onu sattım, bu hafta kısmetse 2. nesil alacağım ben de. Aceleniz yoksa biriktirin orijinal alın.

Ben istekleriniz doğrultusunda tavsiyede bulundum hocam. iPad Air 5 kullanıyorum muadil marka vardı ancak iPad 8 zamanında procreate kullanmaya çok alışmıştım, tekrar kullanayım dedim hiçbir zevki olmuyor basınç olmadan. Onu sattım, bu hafta kısmetse 2. nesil alacağım ben de. Aceleniz yoksa biriktirin orijinal alın.
Tamamdır hocam orjinal alıcam kesin belli oldu.
Bir de sorum olacak ipad 8. nesil çok uygun, 9. nesil ile aralarında çok fark var mı? 9 almaya değer mi

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı