iPad 9. nesil için klavyeli kılıfa 900 TL verilir mi?

Yer
Roma
Selam, iPad 9. nesil için klavyeli kılıf arayışına girdim. AliExpress'de bu kılıf hoşuma gitti: Kılıf
Dark Green, touchpadli, mouse olmayan modelini alacağım (Dark Green C). Vergisiyle beraber fiyatı 900 TL oluyor. Bir kılıf için bu para çok gibi geliyor, alternatif olarak kılıfı ayrı klavyeyi ayrı alayım desem hemen hemen aynı fiyatlara geliyor. Ayrıca öyle yapsam klavyenin kılıfa yapışıp yapışmayacağını da bilmiyorum. Bayağı kararsız kaldım, sizin fikirleriniz nedir?

Biraz sancılı bir süreç(AliExpress’ten sipari) ve dediğiniz klavyeli kılıfı ara sıra hepsiburada da görüyordum.600 tl’ye de tamamlayabilirsiniz setinizi,logitech 500 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam,kılıfta o kadar pahalı değil,ben de kapaklı kalem tutuculu olan model var.Size son önerim iyice bakın seri numarasına kılıfın,ipad 8,7 tıpatıp aynı gözüksede kılıfı tam anlamıyla olmuyor( yukarı da boşluk kaldı azıcık benim.)

Hocam ayrı bi kılıf alsam alacağım kılıfa manyetik olarak yapışıp yapışmayacağını nasıl anlayabilirim? Bir de yorumlarda çok kaliteli gözüküyor bu attığım kılıf.

Verdim siparişi. Umarım pişman olmam. Geldikten sonra merak edenler olursa yazarım deneyimlerimi.

Son düzenleme:
Hocam ayrı bi kılıf alsam alacağım kılıfa manyetik olarak yapışıp yapışmayacağını nasıl anlayabilirim? Bir de yorumlarda çok kaliteli gözüküyor bu attığım kılıf.
Ekstra belirtmeleri lazım hocam,benim arkadaşım smart keyboedu satıp düz kılıf ve klavye mouse seti aldı,daha verimli oluyor diye,ben de baktım da adam gibi tr de yok.

Hayırlı olsun hocam,hayrını gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…