M Megals1 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 44 22 Aralık 2022 #21 Tamam hocam bitirdikten sonra gireyim. Paul Walkers dedi: Hocam iCloud girmeyin şu an bitirdikten sonra girin. Genişletmek için tıkla...
Tamam hocam bitirdikten sonra gireyim. Paul Walkers dedi: Hocam iCloud girmeyin şu an bitirdikten sonra girin. Genişletmek için tıkla...
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 22 Aralık 2022 #22 Megals1 dedi: Hocam peki ondan sonra ICloud'dan verileri yüklemek ile ilgili seçenekler var en alttaki olan "verileri yükleme" seçeneğine bassam sonradan (kurulum tamamlandıktan sonra) ayarlardan iCloud oturumu açıp fotoğrafları getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hesabım yok kısmına basıp atla butonu olması gerekiyor.
Megals1 dedi: Hocam peki ondan sonra ICloud'dan verileri yüklemek ile ilgili seçenekler var en alttaki olan "verileri yükleme" seçeneğine bassam sonradan (kurulum tamamlandıktan sonra) ayarlardan iCloud oturumu açıp fotoğrafları getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hesabım yok kısmına basıp atla butonu olması gerekiyor.
M Megals1 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 44 22 Aralık 2022 #23 Paul Walkers dedi: Hocam iCloud girmeyin şu an bitirdikten sonra girin. Genişletmek için tıkla... Kurulum tamamlandı hocam şimdi giriş yapayım mı iCloud'a?
Paul Walkers dedi: Hocam iCloud girmeyin şu an bitirdikten sonra girin. Genişletmek için tıkla... Kurulum tamamlandı hocam şimdi giriş yapayım mı iCloud'a?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 22 Aralık 2022 #24 Megals1 dedi: Kurulum tamamlandı hocam şimdi giriş yapayım mı ICloud'a? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk güncellemeyi durdurun başladıysa ondan sonra girebilirsiniz.
Megals1 dedi: Kurulum tamamlandı hocam şimdi giriş yapayım mı ICloud'a? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk güncellemeyi durdurun başladıysa ondan sonra girebilirsiniz.
M Megals1 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 44 22 Aralık 2022 #25 Paul Walkers dedi: Hocam ilk güncellemeyi durdurun başladıysa ondan sonra girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Otomatik güncellemeyi kapattım hocam.
Paul Walkers dedi: Hocam ilk güncellemeyi durdurun başladıysa ondan sonra girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Otomatik güncellemeyi kapattım hocam.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 22 Aralık 2022 #26 Megals1 dedi: Otomatik güncellemeyi kapattım hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz o zaman daha. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim .
Megals1 dedi: Otomatik güncellemeyi kapattım hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz o zaman daha. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim .
M Megals1 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 44 22 Aralık 2022 #27 Paul Walkers dedi: Sıkıntı olmaz o zaman daha. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim . Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları getireyim hocam şimdi çözüldü olarak işaretleyeceğim. Biraz acemiyim bu konularda affedin .
Paul Walkers dedi: Sıkıntı olmaz o zaman daha. Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim . Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları getireyim hocam şimdi çözüldü olarak işaretleyeceğim. Biraz acemiyim bu konularda affedin .
M Megals1 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 44 22 Aralık 2022 #28 Hocam çok teşekkür ederim işaretledim. Hocam çözüm reddedildi. Edit: çözüm kabul edildi. Son düzenleme: 22 Aralık 2022