iPad 9. nesil Trendyol'dan alınırsa garantide problem olur mu?

MichealScofield

Kilopat
Apple iPad 9. nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi uzay grisi tablet (Apple Türkiye garantili)
Arkadaşlar şu tableti almayı düşünüyorum. Apple Türkiye garantili demiş ama garanti açısından bir problem olur mu?
Mağaza yorumlarında sıkıntı yok.
MediaMarkt, vatan, Teknosa, Apple Türkiye gibi sitelerde hep 8500TL civarında satılmasının sebebi nedir?
İkinci bir sorum ise; Pubg mobile performansı nasıl?

Sorun olmaz.

Ona 7500 TL vermeyin derim ama. Bunlar daha iyi olur:

Apple iPad 9. nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi uzay grisi tablet (Apple Türkiye garantili)
Arkadaşlar şu tableti almayı düşünüyorum. Apple Türkiye garantili demiş ama garanti açısından bir problem olur mu?
Mağaza yorumlarında sıkıntı yok.
MediaMarkt, vatan, Teknosa, Apple Türkiye gibi sitelerde hep 8500TL civarında satılmasının sebebi nedir?
İkinci bir sorum ise; Pubg mobile performansı nasıl?

Pubg performansı güzel, diğer sitelerdeki kar marji yüksek. Bir sıkıntı olmaz,

Ben üsteki siteyi öneririm Apple'nin yetkili satıcısı. Öğrenci indirimi yapıyorlar hem de fiyatı uygun diğer sitelere göre. Ben bu siteden iPad mini 5 aldım 2-3 yıl önce. Sıkıntı olmadı.

Sorun olmaz.

Ona 7500 TL vermeyin derim ama. Bunlar daha iyi olur.
İşletim sistemi olarak bin basar bu modellere.

Pubg performansı güzel, diğer sitelerdeki kar marji yüksek. Bir sıkıntı olmaz,

Ben üsteki siteyi öneririm Apple'nin yetkili satıcısı. Öğrenci indirimi yapıyorlar hem de fiyatı uygun diğer sitelere göre. Ben bu siteden iPad mini 5 aldım 2-3 yıl önce. Sıkıntı olmadı.
İnternette yorumlar okudum. Bu seri numara sorgulama mevzusu nasıl oluyor? Kullanılmış vs . ürün yollama ihtimalleri var mı? Çünkü şikayetvar'da öyle yazmış birisi.

İnternette yorumlar okudum. Bu seri numara sorgulama mevzusu nasıl oluyor? Kullanılmış vs . ürün yollama ihtimalleri var mı? Çünkü şikayetvar'da öyle yazmış birisi.
Ben aldığımda sıfır ürün yollamışlardı, kullanılmış ürün yollandı diyen adam karalama yapmak için yazmış olabilir.

Buradan sorgulanıyor, 2 yıl garantili yani. Yani bir de Pozitif Teknoloji Apple'nin yetkili satıcısı, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı