G goxdev Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #1 Merhaba, mobil editor olduğum için şu anki cihazımdan daha iyi bir cihaz alacağım. Ekranın geniş olması avantajlı olur diye düşündüm ama iPhone 11 de alabilirim. İkinci el alacağım. Sizce ne almalıyım?
Merhaba, mobil editor olduğum için şu anki cihazımdan daha iyi bir cihaz alacağım. Ekranın geniş olması avantajlı olur diye düşündüm ama iPhone 11 de alabilirim. İkinci el alacağım. Sizce ne almalıyım?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.178 Makaleler 15 Çözümler 502 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Ağustos 2025 #2 iPhone 11 RAM'i 1 GB daha fazla. Ona göre karar verin. Ekran genişliği avantaj olsa da teknolojik açıdan farklılıkları çok.
iPhone 11 RAM'i 1 GB daha fazla. Ona göre karar verin. Ekran genişliği avantaj olsa da teknolojik açıdan farklılıkları çok.
G goxdev Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #3 Teru dedi: iPhone 11 RAM'i 1 GB daha fazla. Ona göre karar verin. Ekran genişliği avantaj olsa da teknolojik açıdan farklılıkları çok. Genişletmek için tıkla... 1 GB RAM o kadar fark eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2025
Teru dedi: iPhone 11 RAM'i 1 GB daha fazla. Ona göre karar verin. Ekran genişliği avantaj olsa da teknolojik açıdan farklılıkları çok. Genişletmek için tıkla... 1 GB RAM o kadar fark eder mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.178 Makaleler 15 Çözümler 502 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Ağustos 2025 #4 goxdev dedi: 1 GB RAM o kadar fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Kasmaması için eder ama ikinci el kullanılıp bataryası çürütülmüş iPhone 11 yerine iPad 9 alırdım ben.
goxdev dedi: 1 GB RAM o kadar fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Kasmaması için eder ama ikinci el kullanılıp bataryası çürütülmüş iPhone 11 yerine iPad 9 alırdım ben.