iPad 9.nesil vs Lenovo P11 Gen2

Wonderuse

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün MediaMarkt'ta tablet incelerken çalışanın tavsiyesi üzerine "dün geldi kutusundan yeni çıkardık klavye ve kalemide içerisinde 9.999TL özellikleriyle çok iyi cihaz" önerisini aldım, oyun için düşünmüyorum ancak performanslı olmasını da isterim tabii ki daha çok günlük kullanım ve eğlence, film, müzik, Note amaçlı kullanacağım.
iPad 9.nesil 64 GB veya P11 gen2 128 GB.
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Olumlu ve olumsuz yanları ile yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler ☺️☺️

Mediamark'ın yalancı çalışanlarını boş verin hocam ve yerinizde olsam IPad'i tercih ederdim birçok yönden Lenovo'dan daha iyi bir cihazdır.

Lenovo'nun klavyesi bence gayet iyi, çalışma modu sayesinde kullanımı güzel. Lenovo tabletler stok Android yazılımına çok yakın bir yazılımla geliyor, sade bir arayüzü var. Ancak Lenovo'nun en büyük sıkıntısı: yazılım güncellemeleri az oluyor.

iPad'in kalemi çok güzel ve iPad uyumlu birçok yan sanayi kalem var. Lenovo'nun kalem desteği iPad'e göre çok sınırlı. Ben 1.nesil P11 kullanıyorum, Lenovo'nun iki modeli dışında tabletimi destekleyen tek bir kalem üreticisi var.

iPad'ler kullanması en keyifli tabletler. iPad alabilecek olan insanların iPad almasını isterim, parasını hak ediyor. Android'in derinliklerinde at koşturmayacaksanız iPad mükemmel. Ayrıca 10 bin liralık bütçe Lenovo dışındaki alternatiflere bakma imkanı veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı