iPad 9. Nesil vs Samsung Galaxy Tab S8

Amacınız sadece film dizi izlemekse MatePad 11 öneririm. Görüntü ve ses kalitesi baska bir boyuta götürüyor film izlerken.

Youtube videolarını fullscreen yapsam sağ alt köşeden; yine ekranda boşluklar kalır mı?

Amacınız sadece film dizi izlemekse MatePad 11 öneririm. Görüntü ve ses kalitesi baska bir boyuta götürüyor film izlerken.
Kardeşim ona da baktım ama Google içeriklerine desteği yok onun. Davalık olmuşlardı Amerika ile. Bu yüzden içerik alamıyor Google' dan Huawei.

Matepad 11 e baktınız mı hocam? 4lü Harman Kadron hoparlör ve ips ekran video için harika olur.
+ olarak ipad 9 64gb + ayda 7liraya icloud alırsanız bence daha hesaplı olur.
+ olarak 10. Nesil ipadi de düşünün derim

Dediğim gibi Huawei Google servislerine ulaşımı yasakladığı için, cihaz Chrome bile yüklü olarak gelmiyor.

Google içeriği dediğiniz ne bilmiyorum ama bütün uygulamaları sorunsuz kullanabiliyorum. Ama ille de iPad 9 Samsung Tab S8 arasinda kaldiysan kesinlikle dusunmeden Tab S8 al cunku Samsung Tab S8'in kiyaslanacak cihazlar iPad Air 5 veya MatePad 11'dir. Ayrica kullanmis birisi olan iPad 9'un ekrani cücük gibi oluyor film izlerken bunu da göz önünde bulundur.

Youtube uygulamasında full screen i seçtiğim zaman kenarda yine çerçeveler görür müyüm yoksa ekranın hepsine yayılır mı görüntü? Çünkü büyük ağırlıkta tutorial videolar izlemem gerekiyor ve alım kararımı bu sorunun cevabı belirleyecek.

Hocam hangisini aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…