iPad 9 veya 10. nesil oyun için alınır mı?

Xavier6638

Femtopat
Daha fazla  
iPad 9. Nesil veya 10. Nesil almaya düşünüyorum sizce alınır mı? Oyun için alıyorum (PUBG Mobile gibi oyunlar).

Alınır ben de 8.nesilimi sattım 10'a para biriktiriyorum. O bile tüm oyunları sorunsuz kasmadan oynatıyordu. 2 sene kullandım.

Bence gereksiz iPad 10 şu an 15-16 bin TL cıvarlarında iPad almak yerine kendi telefonunuda satıp iPhone 12 ya da 13 almanı tavsiye ederim

iPad 9. Nesil veya 10. Nesil almaya düşünüyorum sizce alınır mı? Oyun için alıyorum (PUBG Mobile gibi oyunlar).

iPad Mini 5 ve iPad 8 ile oynamıştım. 32 GB olan cihazı kullanıyordum, kendi ana cihazım iPad 8'di. Bir arkadaşımda Mini 5 vardı, sadece 1 saniyelik FPS düşüşü vardı, o da yazılımsal bir hata olduğunu söylüyorlardı. Kapatıldığını görmedim, o hatayı ama daha eski cihazlarda bile çok akıcı şekilde oyun oynuyordum.

iPad 9. nesil veya 10. nesil almaya düşünüyorum sizce alınır mı? Oyun için alıyorum (PUBG Mobile gibi oyunlar).

Bir tanıdıkta 9.nesil vardı geçen sene her oyunu 60FPS kasmadan oynuyordu oyun için alıyorsanız içiniz rahat olsun cihaz canavar gibi cihaz.

tarihin en iyi tableti geliyor.

önsiparişle alabilirsiniz.

link

Niye en iyisi? Uzun vadede Apple ürünleri daha iyi performans + ekosistemi çok iyi Apple'den şaşmayın bence.
apple yazılım satar android donanım satar. cihaz tamamen oyun oynayanlar için üretilmiş. 23 24 bine 8 gen 3 telefon alamazsın hocam adam sana tablet satıyor. aynı bütçede apple de alabilirsin orası ayrı konu. cihazın güzel bir tasarımı etkili soğutma sistemi ve çok güçlü işlemcisi var. android tutkunu tercih eder .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…