D darkNemesis Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 Merhaba tablet almayı düşünüyorum iki model arasında kaldım. Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu iki ürün arasında hangisini almak daha mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba tablet almayı düşünüyorum iki model arasında kaldım. Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu iki ürün arasında hangisini almak daha mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 27 Ağustos 2023 #2 darkNemesis dedi: Merhaba tablet almayı düşünüyorum iki model arasında kaldım. Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu iki ürün arasında hangisini almak daha mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Apple devam hocam.
darkNemesis dedi: Merhaba tablet almayı düşünüyorum iki model arasında kaldım. Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu iki ürün arasında hangisini almak daha mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Apple devam hocam.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 27 Ağustos 2023 #3 Apple.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 36 27 Ağustos 2023 #4 Performas olarak iPad daha iyi. Onun dışında kesinlikle S7 FE derim. Sırf şu iPad 9'un ekran oranı yüzünden bile S7 FE alınır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Performas olarak iPad daha iyi. Onun dışında kesinlikle S7 FE derim. Sırf şu iPad 9'un ekran oranı yüzünden bile S7 FE alınır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Onur Kaan Arslan Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.281 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #5 Ipad 9. Nesil var kuzenim de,çok memnunuz. Çok stabil ve akıcı.
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Ağustos 2023 #6 Güç konusunda ne yazık ki iPad 9, S7 FE kötü bir tablet değil ve ihtiyaçlar doğrultusunda karar verilmesi daha iyi olur.
Güç konusunda ne yazık ki iPad 9, S7 FE kötü bir tablet değil ve ihtiyaçlar doğrultusunda karar verilmesi daha iyi olur.
T TechnOm4n Decipat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 1.383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #7 Amacınıza bağlı. Performans biraz kısılsın ama izleme/ekran kalitesi falan artsın derseniz S7 FE ama sırf performans derseniz İPad 9. Ben kendim alacak olsam kullanım amacımdan dolayı ekranın ve sesin falan etkisiyle S7 FE alırdım.
Amacınıza bağlı. Performans biraz kısılsın ama izleme/ekran kalitesi falan artsın derseniz S7 FE ama sırf performans derseniz İPad 9. Ben kendim alacak olsam kullanım amacımdan dolayı ekranın ve sesin falan etkisiyle S7 FE alırdım.
Sloty Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 915 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #8 darkNemesis dedi: Merhaba tablet almayı düşünüyorum iki model arasında kaldım. Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu iki ürün arasında hangisini almak daha mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İPad 9
darkNemesis dedi: Merhaba tablet almayı düşünüyorum iki model arasında kaldım. Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu iki ürün arasında hangisini almak daha mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İPad 9