iPad 9 vs Samsung Tab S9 FE

tuna_14

Centipat
Daha fazla  
iPad 9 pt de Logitech crayon kalem ile birlikte 12000 TL Tab S9 FE ise 11000 civarları. Ders çalışmak, film dizi izlemek ara sıra da oyun için kullanacağım uzun süre götürecek bir cihaz arıyorum hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:
iPad 9 pt de Logitech crayon kalem ile birlikte 12000 TL Tab S9 FE ise 11000 civarları ders çalışmak, film dizi izlemek ara sıra da oyun için kullanacağım uzun süre götürecek bir cihaz arıyorum hangisini önerirsiniz?

iPad 9 kullanıcısıyım rahatlıkla alabilirsin işini fazlasıyla görür.

iPad 9 pt de Logitech crayon kalem ile birlikte 12000 TL Tab S9 FE ise 11000 civarları ders çalışmak, film dizi izlemek ara sıra da oyun için kullanacağım uzun süre götürecek bir cihaz arıyorum hangisini önerirsiniz?
İkisi de iyi götürür hangi telefonunu kullanıyorsun?

Hangi depolama seçeneği almak mantıklı olur 64 GB mı 256 GB mı?(kalemle birlikte)

Güncel sürekli bir film, uygulama vs. indireceksen 256 GB tercih et ama arada bir nadiren bir şeyler indiririm diyorsan 64 yetecektir.

Hangi depolama seçeneği almak mantıklı olur 64 GB mı 256 GB mı?(kalemle birlikte)

Bendeki 64 20'den fazla oyun var (kardeşim de kullanıyor) şu an boş yeri bile var.

Bendeki 64 GB 20'den fazla oyun var (kardeşim de kullanıyor) şu an boş yeri bile var bence sanada yeterli olacaktır.

Bendeki 64 GB 20'den fazla oyun var (kardeşim de kullanıyor) şu an boş yeri bile var bence sanada yeterli olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı