mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.997 Çözümler 14 Yer Midland 6 Kasım 2023 #1 iPad 9 64 GB'e sahibim. Bu 64 GB'nin hepsi dolduğu zaman diyelim oyun yükleyeceğim, iCloud ile yükleyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2023
iPad 9 64 GB'e sahibim. Bu 64 GB'nin hepsi dolduğu zaman diyelim oyun yükleyeceğim, iCloud ile yükleyebilir miyim?
Vesalius85 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #2 Yükleyemezsiniz. Artı 0 Eksi
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 6 Kasım 2023 #3 Böyle bir şey mümkün değil. Yapabiliyor olsanız bile disk hızında çalışan bir internetr sahip olmanız gerekli. Artı 0 Eksi
Böyle bir şey mümkün değil. Yapabiliyor olsanız bile disk hızında çalışan bir internetr sahip olmanız gerekli.
KS KS mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.997 Çözümler 14 Yer Midland 6 Kasım 2023 #4 aabcc dedi: Böyle bir şey mümkün değil. Yapabiliyor olsanız bile disk hızında çalışan bir internetr sahip olmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Peki hafıza kartı falan takılmaz dimi? Artı 0 Eksi
aabcc dedi: Böyle bir şey mümkün değil. Yapabiliyor olsanız bile disk hızında çalışan bir internetr sahip olmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Peki hafıza kartı falan takılmaz dimi?
Vesalius85 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #5 iPad'e nasıl hafıza kartı takmayı düşünüyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.997 Çözümler 14 Yer Midland 6 Kasım 2023 #6 Vesalius85 dedi: iPad'e nasıl hafıza kartı takmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... iPad'a nasıl hafıza kartı veya hafıza yükseltme işlemi yapiliyormu diye bir soru sordum, nasıl yapacağımı söylemedim. Artı 0 Eksi
Vesalius85 dedi: iPad'e nasıl hafıza kartı takmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... iPad'a nasıl hafıza kartı veya hafıza yükseltme işlemi yapiliyormu diye bir soru sordum, nasıl yapacağımı söylemedim.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 6 Kasım 2023 #7 mutiant dedi: iPad'a nasıl hafıza kartı veya hafıza yükseltme işlemi yapiliyormu diye bir soru sordum, nasıl yapacağımı söylemedim. Genişletmek için tıkla... Hafıza kartı takılması için girişi olması lazım girişi yoksa tabii ki takılmaz,sinirlenmenize gerek yok.Hafıza yükseltme işlemi Apple'ın resmi desteğinden gelen bilgiye dayanarak konuşuyorum yoktur.Dışarda telefoncuya yaptırıp garantisini yakmayın. Artı 0 Eksi
mutiant dedi: iPad'a nasıl hafıza kartı veya hafıza yükseltme işlemi yapiliyormu diye bir soru sordum, nasıl yapacağımı söylemedim. Genişletmek için tıkla... Hafıza kartı takılması için girişi olması lazım girişi yoksa tabii ki takılmaz,sinirlenmenize gerek yok.Hafıza yükseltme işlemi Apple'ın resmi desteğinden gelen bilgiye dayanarak konuşuyorum yoktur.Dışarda telefoncuya yaptırıp garantisini yakmayın.