iPad 9'a iPadOS 17 yükleyecekler dikkat etsin!

Kimse öyle bir şey dememiş, şu anki sürüm üzerine konuşuluyor. Ara güncellemeler ile bu sorunlar aşılacak ama geçmek isteyenlere bu konu referans oluyor

Belki oyunun optimizasyon problemi olabilir bugün Call of Duty oynarken ölmüştüm ve ekranım bir anda bazı yerleri mor siyah olmuştu.

Sadece T3 arena oynuyorum ve eski sürüm ile sorun yoktu.

selamlar bu konuda ben de makale açtım ben de 16•5den 16•6 ya güncelledğimde benzer sonuçlar aldım air5de. nerdeyse aynı onunla. benim anlamadığım bir güvenlik güncellemesinde neden düşer.. ve benzer değerlerde düşüyor..

Az cihaza karşılık düzgünce kontrol etmedikleri için bu tarz şeyler olabilir.

Neyse ki Air 5 o kadar güçlü bir tablet ki Apple onu yanlışlıkla yavaşlatamaz

Az cihaza karşılık düzgünce kontrol etmedikleri için bu tarz şeyler olabilir.

Neyse ki Air 5 o kadar güçlü bir tablet ki Apple onu yanlışlıkla yavaşlatamaz
app switcherda animasyonları kötü oldu gibi geliyro ve biraz ısınması da oldu sanki.. aldığımda geldiği sürümden şaşmicaktım ben

App switcherda animasyonları kötü oldu gibi geliyro ve biraz ısınması da oldu sanki. Aldığımda geldiği sürümden şaşmicaktım ben

Ben ilk çıktığı zaman aldım ve çok sorun yaşadım, M1 deli gibi ısınıyor ve pil performansı bir iPad gibi değildi.

Oyunların ve uygulamaların bazıları ile sorun yaşıyordu, aynı zamanda bazı uygulamalar sadece 4 GB sistem belleği olduğunu sanıyordu.

Halihazırda bir iPad mini 6 sahibi iken almıştım ve bu yükseltme aslında benim için bir düşüştü çünkü mini 6 çoğu kullandığım uygulama ve oyunlarda daha performanslı ve kararlı çalışıyordu ve senin anlattıklarını göz önünde bulundurursam hala öyle gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…