Henüz iPad kendine gelemedi bir durun hele. Yeni sürüme alışacak bir silkelenecek kendine gelecek. Uygulamalar optimizasyon sağlayacak. 1 haftaya tekrar yapın. Yükler yüklemez "Öldü bitti." demek bana saçma geliyor.
Henüz iPad kendine gelemedi bir durun hele. Yeni sürüme alışacak bir silkelenecek kendine gelecek. Uygulamalar optimizasyon sağlayacak. 1 haftaya tekrar yapın. Yükler yüklemez "öldü bitti." demek bana saçma geliyor.
Kimse öyle bir şey dememiş, şu anki sürüm üzerine konuşuluyor. Ara güncellemeler ile bu sorunlar aşılacak ama geçmek isteyenlere bu konu referans oluyor
Kimse öyle bir şey dememiş, şu anki sürüm üzerine konuşuluyor. Ara güncellemeler ile bu sorunlar aşılacak ama geçmek isteyenlere bu konu referans oluyor
Sadece T3 arena oynuyorum ve eski sürüm ile sorun yoktu.
selamlar bu konuda ben de makale açtım ben de 16•5den 16•6 ya güncelledğimde benzer sonuçlar aldım air5de. nerdeyse aynı onunla. benim anlamadığım bir güvenlik güncellemesinde neden düşer.. ve benzer değerlerde düşüyor..
Selam bu konuda ben de makale açtım ben de 16•5'ten 16•6 ya güncelledğimde benzer sonuçlar aldım Air5'te. Neredeyse aynı onunla. Benim anlamadığım bir güvenlik güncellemesinde neden düşer. Ve benzer değerlerde düşüyor.
Ben ilk çıktığı zaman aldım ve çok sorun yaşadım, M1 deli gibi ısınıyor ve pil performansı bir iPad gibi değildi.
Oyunların ve uygulamaların bazıları ile sorun yaşıyordu, aynı zamanda bazı uygulamalar sadece 4 GB sistem belleği olduğunu sanıyordu.
Halihazırda bir iPad mini 6 sahibi iken almıştım ve bu yükseltme aslında benim için bir düşüştü çünkü mini 6 çoğu kullandığım uygulama ve oyunlarda daha performanslı ve kararlı çalışıyordu ve senin anlattıklarını göz önünde bulundurursam hala öyle gibi.