IPad A16 için kalem önerisi

Bende kalem bakiyorum. Bu marka modeli görmüştüm iyi genel anlamda. Bu fiyat bandında fushica marka olanlarda var ikisinden hangisinde manyetik şarj var bilmiyorum ama alırken ona da dikkat edin bayağı kullanisli bir özellik.

A16 modelinde zaten manyetik şarj desteği bulunmadıgından bu kalem işimi görür gibi geldi açıkçası.

A16 modelinde zaten manyetik şarj desteği bulunmadıgından bu kalem işimi görür gibi geldi açıkçası.

Bunu bilmiyordum ben var diye düşünerek manyetikli model bakıyordum. Bu durumda 700 civarı fushica modeli vardı o da mantıklı olabilir.

Fuchsia modelinin ucu daha sert bir plastikmiş gibi duruyor, bix ise yumusak ve küçükl uca sahip yani daha sessiz bir yazma yapısına sahip olabilir o yüzden bix daha mantıklı gibi duruyor.

Kendim için değil de başkası için sipariş ettim, yorumlar iyi görünüyor daha elime ulaşmadı yurt dışından geliyor Amazon Prime olduğu için 640 TL'ye tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…