iPad A16 PUBG'de kasıyor

mitatdemir

Centipat
Daha fazla  
iOS 26 yaptıktan sonra öyle bir kasma yok yani bildiğiniz 20 FPS oyun oynuyorum bazı yerlerde düzeliyor ama adam falan geldiğinde oynayamıyorum bile öyle diyeyim. Artık ikiye bölmek üzereyim tableti. Çözümü falan var mı? Yoksa satacağım.

iOS 26 yaptıktan sonra öyle bir kasma yok yani bildiğiniz 20 FPS oyun oynuyorum bazı yerlerde düzeliyor ama adam falan geldiğinde oynayamıyorum bile öyle diyeyim. Artık ikiye bölmek üzereyim tableti. Çözümü falan var mı? Yoksa satacağım.

Ayarların nedir? HDR 60FPS oynayabiliyorum.

Akıcıda 60'da oynuyorum ve extra olaraka soğutucu da takılı ama güncelledikten sonra oldu onun öncesinde hiçbir kasma yoktu.

1767095768742.png

Bu ayarda kullan.

Sorunun sebebini bilmiyorum ancak yaşadığınız şey anormal. Bende de iOS 26 ancak kasma yapmıyor sizden daha yüksek ayarlarda oynamama rağmen 45 alıyorumdur. Oyunu silip tekrardan yükler misiniz?

Evet yaptım şu an hiçbir kasma yok.

Sorunun sebebini bilmiyorum ancak yaşadığınız şey anormal. Bende de iOS 26 ancak kasma yapmıyor sizden daha yüksek ayarlarda oynamama rağmen 45 alıyorumdur. Oyunu silip tekrardan yükler misiniz?

İlk başta etkinlik alanına inince 30-40 adam oluyor hiçbir kasma yok takılma bile yok ama sonradan başlıyor kasma 1 tane adam gelse 20 FPS şu an HDR 60'da oynuyorum bir kasma yok devam ederse dediğiniz gibi yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı