IPad A16 vs Huawei MatePad 11.5

Sadece bir öneri iPad almak istiyorsanız muadil kalem alırsınız zaten bir yıl en azından götürecektir araştırıp aldığınız güzel bir muadil bir yıl içinde para biriktirip orijinal kalem alabilirsiniz.

Samsung S9 FE de katınca kalemli şekilde net bir cevap olacak olsanız ne dersiniz?
Kullanım amacınız nedir? Yakın zamanda S10Fe, Honor Pad 9 Ipad A16 mağazaya gidip deneyeceğim. İmkanınız varsa gidip bakmanız daha iyi olur. Ben yarın gittiğimde isterseniz haber verebilirim.

Kullanım amacınız nedir? Yakın zamanda S10Fe, Honor Pad 9 Ipad A16 mağazaya gidip deneyeceğim. İmkanınız varsa gidip bakmanız daha iyi olur. Ben yarın gittiğimde isterseniz haber verebilirim.
Ben sadece ders çalışmayı düşünüyorum.

Lütfen kullandıktan sonra haber verir misin bende tablet almayı düşünüyorum ve kaleme çok önem veriyorum. Ben iPad ve S10FE+ arasında kaldım.

S10 FE mi yoksa A16 mı önerirsiniz siz acaba?

Ne aldınız ve Huawei madepade 11.5 2025 iyi gibi.

S10FE 12/256 aldım şu an gayet memnunum. Senin dediğin tablettede göz attım kalemi güzel ama hem uygulama tabanı hem de kalemi bozulursa destek sıkıntısı olur bilemedimden dolayı fazla yanşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…