IPad A16 vs Samsung S10FE

tasarimci

Hectopat
Merhaba, iyi akşamlar. Üniversite okuyorum, tablet almayı düşünüyorum. Tableti genelde yabancı dil sınavı'na çalışmak için alacağım. Bunun dışında not tutmak için de kullanacağım. Bazen de TradingView gibi uygulamalarda kullanacağım. Oyun performansı beklentim yok, oyun oynamıyorum. Seçim konusunda oldukça kararsız kaldım çünkü Samsung S10 FE'de laminer ekran özelliği var. Ayrıca İngilizce bir kitap okuduğum zaman bilmediğim kelimeleri direkt kalemin tuşuna basarak çevirebiliyorum. Kalemle bir paragraf metni yapay zeka yardımıyla ekranı bölmeden çeviri yapabiliyorum. Açıkçası özellikler tarafında S10 FE benim işimi daha çok görecek gibi geliyor fakat acaba 2 sene sonra kasma vs. yapar mı diye de düşünüyorum. iPad tarafını Samsung kadar incelemedim ama iPad'in daha uzun ömürlü diye biliyorum. iPad A16'da laminer ekran yok. Bir arkadaşımdan denedim, aşırı derecede fark olmasa da belirgin bir fark var. Açıkçası Samsung S10 FE'ye daha yakınım ama kasmadan kullanabileceğim süreç de benim için çok önemli. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı