- Makaleler
- 3
Çok kararsız kaldım ders çalışmak için kullanacağım arada 9 10 bin TL'lik bir fark mevcut değer mi?
Çok sagolun11 inç gayet yeterli.
1-2 aydır bu konuyu bende çok düşünüyorum üniversite öğrencisi olduğum için eğitim kampanyası ile 24k ya 11inch+pencil pro yada 33k ya 13inch+pencil pro var aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorumÇok kararsız kaldım ders çalışmak için kullanacağım arada 9 10 bin TL'lik bir fark mevcut değer mi?
1-2 aydır bu konuyu bende çok düşünüyorum üniversite öğrencisi olduğum için eğitim kampanyası ile 24K ya 11inch+pencil Pro'ya da 33K ya 13inch+pencil Pro var aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.
aynı sorunu bende çok düşündüm arkadaşım da 12.9 inch m2 ipad pro vardı video fln izlerken çok güzel ama not alma konusunda biraz zorlanmıştım 1 haftadan uzun süre test etmiştim11 inc not alma konusunda sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum bende kararsızım ama 13 inc in de taşımakta sıkıntılı olduğu söyleniyor.
Aynı sorunu bende çok düşündüm arkadaşım da 12.9 inch M.2 iPad Pro vardı video falan izlerken çok güzel ama not alma konusunda biraz zorlanmıştım 1 haftadan uzun süre test etmiştim.
Bu sıralar kafamda 11 inch daha mantıklı duruyor hemde 13inch için fazladan 10 bin daha vermem gerekiyor buda biraz beni maddi anlamda zorluyacak. eklediğim resimden ölçülerine bakabilirsin.Siz bir karar verdiniz mi şu an?
Benim düşüncem tam tersiydi not alma konusunda daha rahat olur ama taşıma ve elde tutma konusunda falan sıkıntı çıkarır diye düşünüyordum.
3 inch aldınız mı deneyimleriniz nasıl1-2 aydır bu konuyu bende çok düşünüyorum üniversite öğrencisi olduğum için eğitim kampanyası ile 24k ya 11inch+pencil pro yada 33k ya 13inch+pencil pro var aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum
Merhaba umut bey 1
3 inch aldınız mı deneyimleriniz nasıl.
Ben de iPad Air almak istiyorum mobil PUBG, Brawl Stars, coc filan çok oynayan biriyim. 13 inchte oyun oynanır mı?
Günlük hayatta defter olarak tüm işlerimi IPad'den yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.