iPad Air 11 inç vs 13 inç

Çok kararsız kaldım ders çalışmak için kullanacağım arada 9 10 bin TL'lik bir fark mevcut değer mi?
1-2 aydır bu konuyu bende çok düşünüyorum üniversite öğrencisi olduğum için eğitim kampanyası ile 24k ya 11inch+pencil pro yada 33k ya 13inch+pencil pro var aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum

1-2 aydır bu konuyu bende çok düşünüyorum üniversite öğrencisi olduğum için eğitim kampanyası ile 24K ya 11inch+pencil Pro'ya da 33K ya 13inch+pencil Pro var aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.

11 inc not alma konusunda sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum bende kararsızım ama 13 inc in de taşımakta sıkıntılı olduğu söyleniyor.

11 inc not alma konusunda sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum bende kararsızım ama 13 inc in de taşımakta sıkıntılı olduğu söyleniyor.
aynı sorunu bende çok düşündüm arkadaşım da 12.9 inch m2 ipad pro vardı video fln izlerken çok güzel ama not alma konusunda biraz zorlanmıştım 1 haftadan uzun süre test etmiştim

Aynı sorunu bende çok düşündüm arkadaşım da 12.9 inch M.2 iPad Pro vardı video falan izlerken çok güzel ama not alma konusunda biraz zorlanmıştım 1 haftadan uzun süre test etmiştim.

Siz bir karar verdiniz mi şu an?
Benim düşüncem tam tersiydi not alma konusunda daha rahat olur ama taşıma ve elde tutma konusunda falan sıkıntı çıkarır diye düşünüyordum.

Siz bir karar verdiniz mi şu an?
Benim düşüncem tam tersiydi not alma konusunda daha rahat olur ama taşıma ve elde tutma konusunda falan sıkıntı çıkarır diye düşünüyordum.
Bu sıralar kafamda 11 inch daha mantıklı duruyor hemde 13inch için fazladan 10 bin daha vermem gerekiyor buda biraz beni maddi anlamda zorluyacak. eklediğim resimden ölçülerine bakabilirsin. 1721926601931.png

Merhaba umut bey 1
1-2 aydır bu konuyu bende çok düşünüyorum üniversite öğrencisi olduğum için eğitim kampanyası ile 24k ya 11inch+pencil pro yada 33k ya 13inch+pencil pro var aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum
3 inch aldınız mı deneyimleriniz nasıl
Ben de ıpad air almak istiyorum mobil pubg, brawl stars, coc filan çok oynayan biriyim. 13 inchte oyun oynanır mı
günlük hayatta defter olarak tüm işlerimi ıpad den yapıyorum

Merhaba umut bey 1

3 inch aldınız mı deneyimleriniz nasıl.
Ben de iPad Air almak istiyorum mobil PUBG, Brawl Stars, coc filan çok oynayan biriyim. 13 inchte oyun oynanır mı?
Günlük hayatta defter olarak tüm işlerimi IPad'den yapıyorum.

Yaklaşık 2-2.5 aydır aktif bir şekilde kullanıyorum alma amacım zaten derslerde not almak vs olduğu için fazla oyun tarafında bir tecrübem yok evet performans olarak M2 işlemci olduğu için fazlasıyla güçlü bir işlemci ama oyun tarafında ekranın 60Hz olması biraz üzücü bir durum onun haricinde not alma konusunda çok memnunum iyi ki büyük ekran almışım dedim çünkü çoğu zaman aynı anda iki uygulama yeri geliyor 3-4 uygulamada kullandığım oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı