Satılık iPad Air 16 GB Wi-Fi

Scotfree

Hectopat
Daha fazla  
2014 Mayıs ayında aldığım Ipad'i satıyorum. 2016 Mayıs ayına kadar garantisi var. Kutusu ve şarj aleti mevcut. Aldığımdan beri evde kılıf ve ekran koruyucu ile kullandım. O yüzden çizik veya deformasyon yok. Fiyat 700 lira, İstanbul içi elden satmayı düşünüyorum.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Retina değil galiba değil mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Retina ekran, 2048x1536 çözünürlüğe sahip. 9.7 inç büyüklüğünde. Link vermek serbest mi bilmiyorum. O yüzden bilmeyenler için özelliklerinden bahsedeyim. Ekranı söylediğim gibi. Bu Wi-Fi only modeli, yani sim kart takarak internete bağlanamazsınız. Sadece wi-fi ile internete girebilirsiniz. Fakat akıllı telefonunuz varsa tableti telefonunuz üzerinden internete rahatlıkla bağlayabilirsiniz. 16 GB hafızası (12 GB kadarı size kalıyor) var, micro sd kart girişi yok. Uygulamalarda, oyunlarda, internette tamamen akıcı bir deneyim sunar. Kullandığım sürede en ufak bir problemle karşılaşmadım, karşılaşılacağını da pek sanmıyorum. Apple markası bu konuda meşhur bildiğim kadarıyla. App store (uygulama mağazası) çok geniş bir içeriğe sahiptir, her türlü uygulama ve oyunu bulabilirsiniz.

Güncel fiyat 650 lira. Yanında bir ekran koruyucu hediye olarak vereceğim.

Evet 16 gb ilk bakışta az gibi görünüyor fakat oyunların boyutları zaten o kadar büyük değil. En büyük oyunlar 1-1,5 gb arasında değişiyor. Bunlardan 2-3 tane artı diğer oyunlardan da çok sayıda rahatlıkla yüklenip aynı anda oynanabiliyor. Sınırsızca oyun yükleyebilir misiniz? Hayır. Ama benim gibi günlük kullanım amacında olanlar için, internete sorunsuzca girebileyim office, pdf dosyaları okuyayım, youtube kanallarını takip edeyim, maillerime bakayım, arada bir oyun da oynayabileyim, bunları yaparken de kasma takılma gibi bir derdim olmasın bana sorun çıkarmasın diyenler için ideal.

Teşşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Fiyat beni biraz zorluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı