Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
8 yıllık tablet alınır mı? Alınır bence, hala çok hızlı 4 yıllık J8 telefonumdan bile hızlı. Ama PUBG'de kasıyor biraz, ilk çıktığında çok az kasıyordu. 1800 TL'ye fena değil ama sağlam ürün mü o da önemli.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Ben bir süredir bilgisayarımda 2. ekran olarak kullanmak için almayı düşünüyordum. iPad Air 2 en güncel iOS sürümüne sahip. Bu fiyata belki biraz daha güncel performans olarak daha iyi bir Android tablet bulabilirsiniz. Ben ekran özelliğinden dolayı iPad Air tercih edeceğim.
Sıfır olmadığını biliyorum. İphone işletim sistemi android gibi kasmadigini duydum o yüzden iPad lara yöneldim. Bu cihazi ben disneyden dizi/film exxenden maç izlemek için almayı düşünüyordum. İyi günler
Sıfır olmadığını biliyorum. İphone işletim sistemi android gibi kasmadigini duydum o yüzden iPad lara yöneldim. Bu cihazi ben disneyden dizi/film exxenden maç izlemek için almayı düşünüyordum. İyi günler