iPad Air 2 dokunmatiği çalışmıyor

MINDSIZEMEGA

Hectopat
IPad'in dokunmatiği kilitlendi sanırım. IPad'i kapatmaya çalıştığımda ya da şifre girmeye çalıştığımda dokunduğum herhangi bir yeri algılayamıyor ama ekran görüntüsü alıp üzerinde istediğim şeyleri yapabiliyorum, ekranın her yerini fonksiyonel şekilde kullanabiliyorum. Bu durumdan nasıl çıkarım? iPad Air 2

Bilgisayara bağlayıp yedek alın ve sıfırlamayı deneyin.

1. Aygıtınızı yeniden başlatın.
  2. Ekranınızın temiz olduğundan ve üzerinde kir veya sıvı olmadığından emin olun.
  3. Tüm lightning veya USB-C aksesuarlarının bağlantısını kesin. Bir aksesuarı çıkardıktan sonra ekranınız çalışıyorsa farklı bir priz, kablo veya şarj aleti kullanmayı deneyin.
  4. Kılıfları ve ekran koruyucuları çıkarın.
Ekranınızın yalnızca bir bölümü dokunmaya yanıt vermiyorsa, kesintili yanıt veriyorsa veya dokunulmadan yanıt veriyorsa iPhone veya iPad'iniz için Apple destek bölümüne ulaşın.
'Support Apple sitesinden alıntıdır'.

Bilgisayara bağlayıp yedek alın ve sıfırlamayı deneyin.

Bağlayamıyorum USB'yi kullanmak için parolayı kullanmam gerek ama ekran algılamıyor.

Dostum çözüm kesinlikle farklı. IPad'in şarjının bitmesini bekliyorum sanırım kapandıktan sonra düzelecek.
Kapatma tuşuyla Home tuşuna 10sn civarı basınca iPad kendini kapatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…