P polar star Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Aralık 2024 #1 Herkese merhaba, iPad Air 2min ekranı zaten bataryadan dolayı gözdeden ayrılmıştı ama hâlâ çalışıyordu. Bugün yere düşünce gövde ile ekran tamamen ikiye ayrıldı. Ekranı kendim nasıl takıp görüntü vermesini sağlayabilirim? Dosya Ekleri image.jpg 126,8 KB · Görüntüleme: 40
Herkese merhaba, iPad Air 2min ekranı zaten bataryadan dolayı gözdeden ayrılmıştı ama hâlâ çalışıyordu. Bugün yere düşünce gövde ile ekran tamamen ikiye ayrıldı. Ekranı kendim nasıl takıp görüntü vermesini sağlayabilirim?
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #2 Kablosu kopmuş. İş zor. Yeni ekran almadan yapılması aşırı zor.
P polar star Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Aralık 2024 #3 NoParking3 dedi: Kablosu kopmuş. İş zor. Yeni ekran almadan yapılması aşırı zor. Genişletmek için tıkla... Hmm öyle idareten kullanıyordum ama kendim yapamam değil mi?
NoParking3 dedi: Kablosu kopmuş. İş zor. Yeni ekran almadan yapılması aşırı zor. Genişletmek için tıkla... Hmm öyle idareten kullanıyordum ama kendim yapamam değil mi?
elfmiyim Picopat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 170 Çözümler 1 23 Aralık 2024 #4 Flexler kopmuş. Yeni bir ekran olmadan kendiniz tamir edemezsiniz.