Merhaba iş ve okul için iPad Air 5 düşünüyorum. İşlemci olarak M.1 kullanıyor Air ailesi için güçlü bir işlemci. iPad Air 5,6 ve 7 arasında ne gibi farklar var bildiğiniz şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Merhaba iş ve okul için iPad Air 5 düşünüyorum. İşlemci olarak M.1 kullanıyor Air ailesi için güçlü bir işlemci. iPad Air 5,6 ve 7 arasında ne gibi farklar var bildiğiniz şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Depolama kısmında harici bir ssd kullanıcağım ve 128gb modelini düşünüyorum. Tablette depolama kısmında bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Benim tek takıldığım yön günlük işlerimi rahatlıkla halledebilir miyim kasma donma yapmadan?
Depolama kısmında harici bir SSD kullanacağım ve 128 GB modelini düşünüyorum. Tablette depolama kısmında bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Benim tek takıldığım yön günlük işlerimi rahatlıkla halledebilir miyim kasma donma yapmadan?
Hiçbir türlü kasma donma yaşamazsın. Piyasada ki en güçlü cihazlar sadece ekranın 60Hz olması rahatsız edebilir ama 60Hz sorun olmazsa gönül rahatlığıyla alabilirsin.