T TersDönenGaplumbağa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 Cuma 08:56 #1 Sadece film ve araştırma yapmak için tablet arıyorum, sıfır almama gerek yok. Temizinden 2. el bakıyorum sizce hangisi alınır? Sarji iyi gitsin, ekranın devasa olmasına gerek yok zaten orta Halli yeterli. Oyunda oynamayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 09:52
Sadece film ve araştırma yapmak için tablet arıyorum, sıfır almama gerek yok. Temizinden 2. el bakıyorum sizce hangisi alınır? Sarji iyi gitsin, ekranın devasa olmasına gerek yok zaten orta Halli yeterli. Oyunda oynamayacağım.
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.238 Çözümler 2 Cuma 09:57 #2 Temiz bulursanız mini 5 olabilir. İlk çıktığında aldım ve hala aktif kullanıyorum sağlam tablet.
junichi.net Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist Cuma 09:58 #3 Bütçeniz nedir?
T TersDönenGaplumbağa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 Cuma 10:01 #4 junichi.net dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 6-7 bin TL çok vermek istemiyorum zaten en çok dizi film onun haricinde kullanmam fazla. AcemiTeknocu dedi: Temiz bulursanız mini 5 olabilir. İlk çıktığında aldım ve hala aktif kullanıyorum sağlam tablet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
junichi.net dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 6-7 bin TL çok vermek istemiyorum zaten en çok dizi film onun haricinde kullanmam fazla. AcemiTeknocu dedi: Temiz bulursanız mini 5 olabilir. İlk çıktığında aldım ve hala aktif kullanıyorum sağlam tablet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler