I ilkxr Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 245 Çözümler 4 2 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, elimde bir iPad Air 2 var fakat ekranı kırık. Apple Pencil gibi AliExpress'te satılan kalemlerden alıp test çözebilir miyim? Eğer uygun kalem bulabilirsem ekranı yaptırıp ders için kullanmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023
Merhaba arkadaşlar, elimde bir iPad Air 2 var fakat ekranı kırık. Apple Pencil gibi AliExpress'te satılan kalemlerden alıp test çözebilir miyim? Eğer uygun kalem bulabilirsem ekranı yaptırıp ders için kullanmak istiyorum.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.139 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Ekran fazla kırıksa soeun yaşarsın. Ben o şekilde yapıyorum şu an ve gayet verimli oluyor.
I ilkxr Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 245 Çözümler 4 2 Eylül 2023 #3 Lancia Delta S4 dedi: Ekran fazla kırıksa soeun yaşarsın. Ben o şekilde yapıyorum şu an ve gayet verimli oluyor. Genişletmek için tıkla... Air 2 mi kullaniyorsunuz? Mümkünse kalemin linkini atabilir misiniz?
Lancia Delta S4 dedi: Ekran fazla kırıksa soeun yaşarsın. Ben o şekilde yapıyorum şu an ve gayet verimli oluyor. Genişletmek için tıkla... Air 2 mi kullaniyorsunuz? Mümkünse kalemin linkini atabilir misiniz?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.139 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 ilkxr dedi: Air 2 mi kullaniyorsunuz? Mümkünse kalemin linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır ben MatePad Air kullanıyorum. Kendi hediye gelen m-pencil 2 modeli. Sizin cihazınızda çalışmıyor maalesef.
ilkxr dedi: Air 2 mi kullaniyorsunuz? Mümkünse kalemin linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır ben MatePad Air kullanıyorum. Kendi hediye gelen m-pencil 2 modeli. Sizin cihazınızda çalışmıyor maalesef.
I ilkxr Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 245 Çözümler 4 2 Eylül 2023 #5 Lancia Delta S4 dedi: Hayır ben MatePad Air kullanıyorum. Kendi hediye gelen m-pencil 2 modeli. Sizin cihazınızda çalışmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
Lancia Delta S4 dedi: Hayır ben MatePad Air kullanıyorum. Kendi hediye gelen m-pencil 2 modeli. Sizin cihazınızda çalışmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler