Ben cihazı kullandım ve cihaz gayet iyi. Pil ömrü yaklaşık 4 saat gibi bir süre gidiyor (cihazı çok yoğun bir şekilde kullanırsanız 3 saat veya 3.5 saat'e düşebiliyor). Gayet yararlı oluyor dersler olsun ve resim çizme gibi şeylerde cihaz gayet iyi çalışıyor. Aile bireylerim çizim yapmak istediği için ProCreate bile aldım ve Apple Pencil ile çok iyi çalışıyor. Office programları pek kullanmadım ama pek bir fark olacağını sanmam aynı şekilde kaliteli olacaktır büyük ihtimalle.İyi günler, üniversitem için iPad Air 4. nesil almak istiyorum. Kullananlar varsa önerir mi, pili nasıl gidiyor? Yararlı mı, iş görür mü yani üniversitemde?
Pilinin bu kadar kısa gitmesine imkan yok. Ben 8.nesil iPad ile oyun oynamazsam eğer 8-9 saatten aşağı ekran süresi almıyorum. Siz ne yapıyorsunuz da pil böyle gidiyor?Ben cihazı kullandım ve cihaz gayet iyi. Pil ömrü yaklaşık 4 saat gibi bir süre gidiyor (cihazı çok yoğun bir şekilde kullanırsanız 3 saat veya 3.5 saat'e düşebiliyor). Gayet yararlı oluyor dersler olsun ve resim çizme gibi şeylerde cihaz gayet iyi çalışıyor. Aile bireylerim çizim yapmak istediği için ProCreate bile aldım ve Apple Pencil ile çok iyi çalışıyor. Office programları pek kullanmadım ama pek bir fark olacağını sanmam aynı şekilde kaliteli olacaktır büyük ihtimalle.
Cihazı çok kullanıyorum sanırım. Çünkü günlük en az 12-15 saat kullanıyorum. Bundan dolayı normal sanırım. Ama evet batarya ömrü bana da pek normal gelmedi.Pilinin bu kadar kısa gitmesine imkan yok. Ben 8.nesil iPad ile oyun oynamazsam eğer 8-9 saatten aşağı ekran süresi almıyorum. Siz ne yapıyorsunuz da pil böyle gidiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.