iPad Air 4. nesil alınır mı?

csadem34

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, üniversitem için iPad Air 4. nesil almak istiyorum. Kullananlar varsa önerir mi, pili nasıl gidiyor? Yararlı mı, iş görür mü yani üniversitemde?

İyi günler, üniversitem için iPad Air 4. nesil almak istiyorum. Kullananlar varsa önerir mi, pili nasıl gidiyor? Yararlı mı, iş görür mü yani üniversitemde?
Ben cihazı kullandım ve cihaz gayet iyi. Pil ömrü yaklaşık 4 saat gibi bir süre gidiyor (cihazı çok yoğun bir şekilde kullanırsanız 3 saat veya 3.5 saat'e düşebiliyor). Gayet yararlı oluyor dersler olsun ve resim çizme gibi şeylerde cihaz gayet iyi çalışıyor. Aile bireylerim çizim yapmak istediği için ProCreate bile aldım ve Apple Pencil ile çok iyi çalışıyor. Office programları pek kullanmadım ama pek bir fark olacağını sanmam aynı şekilde kaliteli olacaktır büyük ihtimalle.

Kullanım amacınız tam olarak nedir? Ders, not tutma, Office(Apple Pages), videolar hazırlamak gibi işlerinizi çok iyi görür. iPad’in yanında Apple Pencil kesinlikle öneririm ve mümkünse Smart Keyboard almaya bakınız.
Yani bir tarafta bu klavyenin muadillerine bakabilirsiniz.

Bunun haricinde oyun oynamayacağım diyorsanız idealdir. Depolama alanı da yetecek mi? Aslında cevaplamanız gereken çok soru vardır.

Ben de ultrabook niyetine iPad kullanıyorum ve memnunum.

Ben cihazı kullandım ve cihaz gayet iyi. Pil ömrü yaklaşık 4 saat gibi bir süre gidiyor (cihazı çok yoğun bir şekilde kullanırsanız 3 saat veya 3.5 saat'e düşebiliyor). Gayet yararlı oluyor dersler olsun ve resim çizme gibi şeylerde cihaz gayet iyi çalışıyor. Aile bireylerim çizim yapmak istediği için ProCreate bile aldım ve Apple Pencil ile çok iyi çalışıyor. Office programları pek kullanmadım ama pek bir fark olacağını sanmam aynı şekilde kaliteli olacaktır büyük ihtimalle.
Pilinin bu kadar kısa gitmesine imkan yok. Ben 8.nesil iPad ile oyun oynamazsam eğer 8-9 saatten aşağı ekran süresi almıyorum. Siz ne yapıyorsunuz da pil böyle gidiyor?

Pilinin bu kadar kısa gitmesine imkan yok. Ben 8.nesil iPad ile oyun oynamazsam eğer 8-9 saatten aşağı ekran süresi almıyorum. Siz ne yapıyorsunuz da pil böyle gidiyor?
Cihazı çok kullanıyorum sanırım. Çünkü günlük en az 12-15 saat kullanıyorum. Bundan dolayı normal sanırım. Ama evet batarya ömrü bana da pek normal gelmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı