I ichbinbuura Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 41 4 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar 6300 bütçem var ve iPad 8.nesil almayı planlıyorum. Uzun ömürlülük açısından iPad Air 4 daha mı iyi? Eğer iPad 8.nesil alırsam kalemini ve Air Pods'u da alabileceğim. Sadece Air 4 alırsam kalem alabileceğim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar 6300 bütçem var ve iPad 8.nesil almayı planlıyorum. Uzun ömürlülük açısından iPad Air 4 daha mı iyi? Eğer iPad 8.nesil alırsam kalemini ve Air Pods'u da alabileceğim. Sadece Air 4 alırsam kalem alabileceğim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 iPad okul için kullanmassanız gereksiz bence, macbooka para vermem ama iPad yerine MacBook alırdım. PC toplasanız daha kârlı cıkarsınız.
iPad okul için kullanmassanız gereksiz bence, macbooka para vermem ama iPad yerine MacBook alırdım. PC toplasanız daha kârlı cıkarsınız.
Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 Güç olarak İpad Air 4 tabii ki. Güncelleme olarak İpad Air 4. Fakat airpods ve kalem almak zorunluysa İpad Air 8.
Güç olarak İpad Air 4 tabii ki. Güncelleme olarak İpad Air 4. Fakat airpods ve kalem almak zorunluysa İpad Air 8.