IPad Air 5 alınır mı?

Thersha

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selam, bugün iPad Air 5 siparişi verdim fakat iPad 9 ile arasında kararsız kaldım. Ben sadece not almak ve video vs. izlemek için alacağım M1 çipi bana biraz fazla gibi geldi. Yeni tasarım, Apple Pencil 2 desteği falan var ama iPad 9'dan neredeyse 2 kat daha pahalı. Uzun ömürlülük açısından iPad 9'dan daha uzun süre dayanırsa iPad Air 5'te kalacağım. Sizce kaç yıl götürür bu cihazlar beni?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, bugün iPad Air 5 siparişi verdim fakat iPad 9 ile arasında kararsız kaldım. Ben sadece not almak ve video vs. izlemek için alacağım M1 çipi bana biraz fazla gibi geldi. Yeni tasarım, Apple Pencil 2 desteği falan var ama iPad 9'dan neredeyse 2 kat daha pahalı. Uzun ömürlülük açısından iPad 9'dan daha uzun süre dayanırsa iPad Air 5'te kalacağım. Sizce kaç yıl götürür bu cihazlar beni?

Hocam M1 MacBook bilgisayarlarda kullanılan bir işlemci yani gerisini siz düşünün.

M1 ile A13 arasında dağlar kadar fark var. Kalemi de bence önceki nesilden çok daha iyi. Bütçe varsa kesinlikle Air alın.
M1 çok daha iyi hocam ama benim isteklerime A13'de yetiyor sanırım. Sizce bu iPad Air 5 7-8 yıl götürür mü.
Hocam bütçe yetiyorsa Air alın derim.
Bütçe yetiyor hocam ama 2 kat fazla ödemek biraz fazla geliyor bence.
Hocam M1 MacBook bilgisayarlarda kullanılan bir işlemci yani gerisini siz düşünün.
Hocam dediğim gibi M1'e ihtiyacım yok sanırım.

M1 çok daha iyi hocam ama benim isteklerime A13'de yetiyor sanırım. Sizce bu iPad Air 5 7-8 yıl götürür mü.
Rahat götürür. 9’un kastığı yerde Air cayır cayır çalışacaktır. Bunu yatırım gibi düşünün. Şu an aradaki performans farkını hissetmeyecek olsanız da ilerde keşke iyisini alsaydım dememek için şimdiden bütçeniz varken alın derim.

Rahat götürür. 9’un kastığı yerde Air cayır cayır çalışacaktır. Bunu yatırım gibi düşünün. Şu an aradaki performans farkını hissetmeyecek olsanız da ilerde keşke iyisini alsaydım dememek için şimdiden bütçeniz varken alın derim.
Almışken en iyisini al diyorsun yani. Tamamdır hocam iPad Air 5 siparişimi iptal etmeyeceğim sağol.

Hocam aldınız mı? Memnun kaldınız mı bende almayı düşünüyorum oyun ve flim için alacağım düşüncelerini paylaşır misin?
Aldım hocam ve iyi ki de almışım diyorum. Oyun konusunda pek bişey oynamadım fakat 1 el PUBG Mobile oynadım ve gayet güzeldi. Film konusunda ise ekranı gayet net, ben sevdim. İki tarafında hoparlör olması da stereo bi efekt yaratıyor. İçerisindeki M1 çipi ve 8GB ram ile de çok çok uzun bi süre çalışacağını düşünüyorum aletin. Bence alın.

@Thersha Hocam Yorumunuz İçin Çok Teşekkür Ederim Bir Sorum Daha Olacak Bu Eğitim Kampanyasını Detaylı Bir Şekilde Biliyor Musun ? Airpods Hediye Veriyor Ve Alırken Belge Filan İstiyor Mu Herkes Farklı Bir Şey Soyluyor Ve Mağazadan Da Gidip O Kampanyayı Kullanabiliyor Muyuz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı