IPad Air 5 alınır mı?

Hocam mağazalardan da eğitim indirimi alabilirsiniz fakat Airpods verirler mi bilmiyorum. Eğitim indirmi için ise üniversite öğrencisi olmak gerekiyormuş bende lise öğrencisi olduğum için Airpods'sız bir şekilde pt.com.tr'den satın aldım. Pt.com.tr'de belge istiyorlar fakat Apple'ın sitesinde belge istiyor mu bende bilmiyorum.

Hocam Aynen Dediğiniz Gibi Belge Gerekiyormuş Peki Benim Bir Tanıdık Var Fatura Onun Üzerine Kayıtlı Olsa Bir Sıkıntı Olur Mu ? İlerde Sorun Yaşar Miyim ?

Hocam Aynen Dediğiniz Gibi Belge Gerekiyormuş Peki Benim Bir Tanıdık Var Fatura Onun Üzerine Kayıtlı Olsa Bir Sıkıntı Olur Mu ? İlerde Sorun Yaşar Miyim ?
Hocam açıkçası bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum. Benim de tanıdığım vardı aslında ama belki cihaza bişey olursa garantiye götürürken vs. sıkıntı olur diye Apple'dan almadım.

Mağazadada eğitimi indirimi ve airpods hediyesi geçerli mi acaba?
Hocam açıkçası bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum. Benim de tanıdığım vardı aslında ama belki cihaza bişey olursa garantiye götürürken vs. sıkıntı olur diye Apple'dan almadım.
Bir sıkıntı olmaz hocam ne olacak, öyle birşey olsaydı kimse ikinci el ürün satamazdı

Mağazadada eğitimi indirimi ve airpods hediyesi geçerli mi acaba?

Bir sıkıntı olmaz hocam ne olacak, öyle birşey olsaydı kimse ikinci el ürün satamazdı
Hocam ben risk almamak için yapmadım bilemiyorum artık. Zaten kulaklığa ihtiyacım yoktu.

Kulaklığıma ihtiyaç olduğu için değilki satıp tableti uyguna getirmek ya da kalemi beleşe getirmek için alıyor birçoğu

Selam müdür? Ben de niyetlendim Air 5 almaya. YouTube'da veya Netflix'te video izlerken ekran çok küçülüyor mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…