AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #1 Bütçem var orijinal kılıfta alabilirim fakat orijinal gibi kaliteli olan bir kılıf önerir misiniz ya da sizce orijinal mi almalıyım? Son düzenleme: 5 Kasım 2023
Bütçem var orijinal kılıfta alabilirim fakat orijinal gibi kaliteli olan bir kılıf önerir misiniz ya da sizce orijinal mi almalıyım?
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.030 Makaleler 8 Çözümler 44 5 Kasım 2023 #2 AytKrZ02 dedi: Bütçem var orijinal kılıfta abilirim fakat orijinal gibi kaliteli olan bir kılıf önerir misiniz ya da sizce orijinal mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Air 3'te orijinal kullanıyorum orijinal alın kalitelidir. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2023
AytKrZ02 dedi: Bütçem var orijinal kılıfta abilirim fakat orijinal gibi kaliteli olan bir kılıf önerir misiniz ya da sizce orijinal mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Air 3'te orijinal kullanıyorum orijinal alın kalitelidir.
AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #3 YigiTZ0 dedi: Air 3'te orijinal kullanıyorum orijinal alın kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam peki paperlike ekran koruyucu kullandınız mı önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2023
YigiTZ0 dedi: Air 3'te orijinal kullanıyorum orijinal alın kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam peki paperlike ekran koruyucu kullandınız mı önerir misiniz?