iPad Air 5 M1 alınır mı?

ouzo12

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben iPad Air 5 M1 olanini almak istiyorum. Fakat cok karasizim macbookmu bu mu diye. Her ikisinin de sarjlari nasıl ve gucleri. IPad'in fiyati daha ucuz ve hafif (64 GB olanini istiyorum).
kasma donma gibi sorunlar olur mu? ne kadar sure kullana bilirim ve butcem proya el vermiyor.

IPad'lerde artık güç konusunda Mac'ler le yarışır düzeyde ama ikisi arasında ki büyük fark kullanım alanlarında. iPad daha mobil ayrıca da kalem seçeneği varken Mac'lerde sadece klavye var. Alırken kullanım şeklinize ve kullanacağınız programların hangi platformda olduğuna dikkat etmeniz yeterlidir.

IPad'lerde artık güç konusunda Mac'ler le yarışır düzeyde ama ikisi arasında ki büyük fark kullanım alanlarında. iPad daha mobil ayrıca da kalem seçeneği varken Mac'lerde sadece klavye var. Alırken kullanım şeklinize ve kullanacağınız programların hangi platformda olduğuna dikkat etmeniz yeterlidir.
universite icin almayi planliyorum hangisinin sarj seviyesi daha iyi ? ve notlarimi daha rahat tuta bilirim?

Universite icin almayi planliyorum hangisinin şarj seviyesi daha iyi? Ve notlarimi daha rahat tutabilirim?

Hemen hemen iPad ve Mac'in şarj süresi video izleme süresi olarak 10 saattir. Üniversitede kullanmayı planlıyorsan not alma şeklin el yasızı ve çizme şeklindeyse iPad daha rahat olur ve Mac'e göre daha az yer kaplar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı