kirmiziedis Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 Merhaba, iPad Air 5.nesil 10.9" model tabletim için klavye ve touchpadli model arıyorum. Logitech ve Apple'nin kendi ürünleri pahalı olduğu için daha alternatifli bir ürün var mı? Öneride bulunabilir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba, iPad Air 5.nesil 10.9" model tabletim için klavye ve touchpadli model arıyorum. Logitech ve Apple'nin kendi ürünleri pahalı olduğu için daha alternatifli bir ürün var mı? Öneride bulunabilir misiniz? Teşekkürler.
elfmiyim Picopat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 170 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #2 Wiwu ve Fogy markalarının benzer ürünleri var.
kirmiziedis Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 elfmiyim dedi: Wiwu ve Fogy markalarının benzer ürünleri var. Genişletmek için tıkla... kullandığınız var mı?
elfmiyim dedi: Wiwu ve Fogy markalarının benzer ürünleri var. Genişletmek için tıkla... kullandığınız var mı?
elfmiyim Picopat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 170 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #4 kirmiziedis dedi: kullandığınız var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ama wiwu modellerinden 3’ünü gösterip tanıtan bir kanal vardı YouTube’da. Wiwu kılıf yazınca çıkar diye tahmin ediyoru.
kirmiziedis dedi: kullandığınız var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ama wiwu modellerinden 3’ünü gösterip tanıtan bir kanal vardı YouTube’da. Wiwu kılıf yazınca çıkar diye tahmin ediyoru.
kirmiziedis Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #5 elfmiyim dedi: Kullanmadım ama wiwu modellerinden 3’ünü gösterip tanıtan bir kanal vardı YouTube’da. Wiwu kılıf yazınca çıkar diye tahmin ediyoru. Genişletmek için tıkla... evet hatırlıyorum. bir bkaayım teşekkürler.
elfmiyim dedi: Kullanmadım ama wiwu modellerinden 3’ünü gösterip tanıtan bir kanal vardı YouTube’da. Wiwu kılıf yazınca çıkar diye tahmin ediyoru. Genişletmek için tıkla... evet hatırlıyorum. bir bkaayım teşekkürler.
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #6 Tam bütçe nedir?
kirmiziedis Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #7 The Notorious dedi: Tam bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 6-7bin tl