iPad Air 5 vs 11" Pro 4

puririn

Decapat
Merhaba iPad Air 5.nesil ve 11 inç Pro arasında kalıyorum tabletin en azından 7-8 yıl gitmesi lazım ve not tutmak, oyun oynamak için kullanacağım. Air mi almak daha mantıklı yoksa Pro mu? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro'yu alabilecek bütçem var ama M2 işlemci bir tık fazla kalır diye düşünmüştüm.

Bütçem var ama M.2 gereksiz kalmaz mı?

Pro tek işlemci tarafında değil birçok noktada öne geçiyor. Pro daha uzun süre güncel ve daha uzun süre performanslı olur. 20.000 veririm sorun yok diyorsanız Pro alın, o kadar vermem diyorsanız Air alın. Bütçe sıkıntım yoksa Pro tercih ederdim.

İşlemci olarak ikisi de yeterli olabilir. Aradaki asıl somut farklar özellikle depolama kapasitesi ve 120 Hz ekran, bunlar dışında hoparlör, Face ID vs. olur. Depolama kapasitesi alırken karar verilmesi gereken bir özellik. 120 Hz de fark yaratıyor. Aradaki fiyat farkı verilebiliyorsa buna değecek farklar var.

Kesinlikle pro. 120 Hz ekran cok farkli bir sey. Air de kullandim daha once suanda da pro kullaniyorum. En basitinden kalemle not tutan biriyseniz, 120 Hz ekranda kalem ucunun gecikmesi gercek zamana yakinken 60 Hz ekranda bu cok daha yuksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı