iPad Air 5 vs Tab S9

musa67musa

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi alınır? IPad'i alıp kafam rahat mı olsun yoksa sorunlu Android'den devam mı edeyim? Bir de Samsung'un 120 Hz avantajı var. İlk defa iOS kullanacağım bunu alırsam. M1 işlemcili 60 Hz mi Snapdragon 8 Gen 2'li 120 Hz mi?

Tab S sorunlu Android bir cihaz değil. Sorunlu diyecek kadar çok eminsen cihazın kötü olduğundan zaten alma.

S9 her yönden daha iyi.

8 Gen 2'li 120 Hz bence. Samsung olduğu için android tarafından sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Sorunlu Android derken sen kararını çoktan vermişsin gibi ama S9 çok daha iyi.

Tab S sorunlu Android bir cihaz değil. Sorunlu diyecek kadar çok eminsen cihazın kötü olduğundan zaten alma.

S9 her yönden daha iyi.
Sorunlu derken cihazdaki android e demedim zaten IOS Android'e göre çok daha kararlı bir işletim sistemi. Apple fanboyu da değilim zaten kağıt üstünde genel anlamda S9 daha iyi tabi. Uzun süreli deneyimde hangisi daha iyi çıkar onu bilmiyorum.

En az 5 sene kullanıcam diye alıyorsan Apple tercih edilebilir o zaman.

Neye karar verdin?

Neye karar verdin?

S9 aldım yanında kalem geliyor diye. Ders için kullanacağım çünkü. iPad alacaksan da iPad Air 11" var M2 işlemcili onu almanı tavsiye ederim. Üniversite öğrencisiysen ( lisede oluyor mu bilmiyorum) Eylül ekim aylarında kalemi bedava veriyorlar hem de indirim oluyor. Eğer ders için kullanıcaksan. Karar senin.

Merhaba bende daha yeni M.2 iPad Air aldım tablet eline ulaşınca tablet hakkında deneyimlerini paylaşabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…