iPad Air 5 vs Tab S9

Evet hocam memnun musunuz tabetten not alıyorsanız not tutma uygulamalarının kalitesi ne derecede?

Hocam bir sıkıntısı yok not uygulaması da iyi ama GoodNotes yerine normal notes uygulamasını kullanmanı tavsiye ederim GoodNotes biraz yavaş. Notesta da bastırınca kalın yazma gibi özellikleri desteklemiyor ama başka uygulamalarda destekliyor ( bamboo paper gibi). İnternetten baktığımda Apple'ın Note uygulaması daha iyi diyorlar deneyimlemediğim için onunla ilgili yorum yapamayacağım. İşlemci olsun oyun deneyimi olsun ortada zaten. Ama M.2'li Air aldıysan emin ol üzülmezsin zaten. Bir sürü ayarı vardır zaten not tutma kalem gibi.

Sağ olun hocam

Hocam genel anlamda memnun musun? Alınır mı?

Hocam genel anlamda memnun musun? Alınır mı?
Genel anlamda hiçbir sıkıntısı yok. Bu fiyat bandında zaten daha iyisini bulamazsın. 17k ya almıştım ben şu an 19k civarı galiba. Bu fiyata da alınır. Biraz daha koyup M2 li Air da alınabilir dediğim gibi.

Samsung ekositemini kullanıyorum o yüzden Samsung istiyorum boyut kücük gelmiyor değil mi?

Samsung ekositemini kullanıyorum o yüzden Samsung istiyorum boyut kücük gelmiyor değil mi?

Yani monitör gibi bir şey almak istemiyorsan 11 inç hiç de küçük kalmıyor. İlla büyük istiyorum diyorsan zaten Plus versiyonu alırsın ama hiç gerek yok. Yakınında bir teknoloji mağazası varsa gidip kendin de bakabilirsin.

Not alırken falan yormuyor değil mi ya da soru çözerken
Bu arada Zonguldaklı mısın?

Not alırken falan yormuyor değil mi ya da soru çözerken.
Bu arada Zonguldaklı mısın?

Yok gayet rahat. Normalde kalemle iyi yazamam bile. Ama bunda gerçekten çok güzel yazıyorum.
Ve evet zonguldaklıyım. Konuyu nasıl buraya bağladın bilmiyorum

Yok gayet rahat. Normalde kalemle iyi yazamam bile. Ama bunda gerçekten çok güzel yazıyorum.
Ve evet zonguldaklıyım. Konuyu nasıl buraya bağladın bilmiyorum

İyi o zaman almayı düsünüyorum da
Şey ya isminde 67'yi görünce sordum hemşehri çıktık bende zonguldaklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…