A Arda_T Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 1,5 ay önce almış olduğum iPad Air'da ekranda bir nokta fark ettim. Bu ölü piksel midir? Değiştirmeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak üstünde ekran koruyucu bulunmakta. Dosya Ekleri IMG_3562.jpeg 97,4 KB · Görüntüleme: 40 IMG_3560.jpeg 45,6 KB · Görüntüleme: 42
1,5 ay önce almış olduğum iPad Air'da ekranda bir nokta fark ettim. Bu ölü piksel midir? Değiştirmeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak üstünde ekran koruyucu bulunmakta.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.788 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 Yeşil fotoğrafta nerede hocam yok? Diğer fotoğraftakide büyük ihtimal arkadaki duvar kâğıdındann öyle gelmiştir.
Yeşil fotoğrafta nerede hocam yok? Diğer fotoğraftakide büyük ihtimal arkadaki duvar kâğıdındann öyle gelmiştir.
A Arda_T Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 fortBoys dedi: Yeşil fotoğrafta nerede hocam yok? Diğer fotoğraftakide büyük ihtimal arkadaki duvar kâğıdındann öyle gelmiştir. Genişletmek için tıkla... fortBoys dedi: Yeşil fotoğrafta nerede hocam yok? Diğer fotoğraftakide büyük ihtimal arkadaki duvar kâğıdındann öyle gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Yeşil fotoğrafta kalemin hemen üstünde biraz zor görünüyor ölü piksel testinden yaptım.Diğer renklerdede gözüküyor. Arda_T dedi: Yeşil fotoğrafta kalemin hemen üstünde biraz zor görünüyor ölü piksel testinden yaptım.Diğer renklerdede gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_3563.jpeg 91,7 KB · Görüntüleme: 33 IMG_3565.jpeg 118,4 KB · Görüntüleme: 30
fortBoys dedi: Yeşil fotoğrafta nerede hocam yok? Diğer fotoğraftakide büyük ihtimal arkadaki duvar kâğıdındann öyle gelmiştir. Genişletmek için tıkla... fortBoys dedi: Yeşil fotoğrafta nerede hocam yok? Diğer fotoğraftakide büyük ihtimal arkadaki duvar kâğıdındann öyle gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Yeşil fotoğrafta kalemin hemen üstünde biraz zor görünüyor ölü piksel testinden yaptım.Diğer renklerdede gözüküyor. Arda_T dedi: Yeşil fotoğrafta kalemin hemen üstünde biraz zor görünüyor ölü piksel testinden yaptım.Diğer renklerdede gözüküyor. Genişletmek için tıkla...
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.788 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 Arda_T dedi: Yeşil fotoğrafta kalemin hemen üstünde biraz zor görünüyor ölü piksel testinden yaptım. Diğer renklerdede gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran koruyucusunun altında leke olmuşta olabilir ama koruyucuyu çıkartmaya değmez. Ölü piksel gibi durmuyor çok.
Arda_T dedi: Yeşil fotoğrafta kalemin hemen üstünde biraz zor görünüyor ölü piksel testinden yaptım. Diğer renklerdede gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran koruyucusunun altında leke olmuşta olabilir ama koruyucuyu çıkartmaya değmez. Ölü piksel gibi durmuyor çok.
A Arda_T Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #5 fortBoys dedi: Hocam ekran koruyucusunun altında leke olmuşta olabilir ama koruyucuyu çıkartmaya değmez. Ölü piksel gibi durmuyor çok. Genişletmek için tıkla... Kalemi bastırmamla ilgisi olabilir mi
fortBoys dedi: Hocam ekran koruyucusunun altında leke olmuşta olabilir ama koruyucuyu çıkartmaya değmez. Ölü piksel gibi durmuyor çok. Genişletmek için tıkla... Kalemi bastırmamla ilgisi olabilir mi