Apple'in kendi orijinal klavyesi çok pahalı. Daha uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir klavye ya da kılıf var mı? Bilgisayarım olduğu için klavye olmasa da olur.
hocam tekrardan tesekkurler. son bi sorum olacak. 256gb yerine 128 gb modelini alip. ekstra depolama icin herhangi bir cloud servisini (google one-icloud) kullanmak daha mi mantikli? yoksa 3-4 k daha fazla verip 256gb modelini mi tercih edeyim.
hocam tekrardan tesekkurler. son bi sorum olacak. 256gb yerine 128 gb modelini alip. ekstra depolama icin herhangi bir cloud servisini (google one-icloud) kullanmak daha mi mantikli? yoksa 3-4 k daha fazla verip 256gb modelini mi tercih edeyim.
Hocam tamamen sizin kullanımınıza kalmış bir şey Cloud ile çok rahat telefon tablet bilgisayar arasında geçiş yaparsınız zaten 128 kolay kolay dolacak değil vreceğiniz 3-4K'nın bir kısmıyla 1-2 yıllık bir üyelik alsanız daha rahat olabilir.
Hocam tekrardan teşekkürler. Son bir sorum olacak. 256 GB yerine 128 GB modelini alip. Ekstra depolama icin herhangi bir Cloud servisini (Google One-iCloud) kullanmak daha mi mantikli? Yoksa 3-4 k daha fazla verip 256 GB modelini mi tercih edeyim.
Hocam bu arada ben tablete ekran koruyucu taktım, en son sizde ekran koruyucu arıyordunuz. 2 Gündür böyle kullanıyorum. Sağlamlığını test etme fırsatım olmadı inşallah olmaz . Görüntüde de belli bir bozulma hiç sezmedim. Nano cam taktırdım.