iPad Air 6 M.2 alınır mı?

XBaroas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, en son tabletimi 2019 senesinin ağustos ayında almıştım o aydan bu aya kadar tabletim yeni nesil oyunları desteklemiyordu zaten sadece 2 GB RAM'i olan Samsung Galaxy Tab A 10.1 inc model tabletti dolayısıyla artık 2 GB yetmiyor kolay kasmadan oynanabilecek oyunları orta düzeyde oynatıyordu onun dışında artık lise dönemine geçiş yaptım ders içinde gerekli olacak bütçe 25.000 lira zorlar iPad Air 6 M.2 iyi olur mu yoksa bir tık daha iyisini mi bulayım?

Merhaba arkadaşlar, en son tabletimi 2019 senesinin ağustos ayında almıştım o aydan bu aya kadar tabletim yeni nesil oyunları desteklemiyordu zaten sadece 2 GB RAM'i olan Samsung Galaxy Tab A 10.1 inc model tabletti dolayısıyla artık 2 GB yetmiyor kolay kasmadan oynanabilecek oyunları orta düzeyde oynatıyordu onun dışında artık lise dönemine geçiş yaptım ders içinde gerekli olacak bütçe 25.000 lira zorlar iPad Air 6 M.2 iyi olur mu yoksa bir tık daha iyisini mi bulayım?
Normalde iPad derim fakat bu ekonomide iPad almak çokta mümkün değil. Samsung tabletlere bakabilirsiniz.

Oyun dediğimede bakmayın genellikle Brawl Stars gibi düşük ve orta grafikli oyunları tercih ederim yüksek grafikli oyun oynamayı pek tercih etmiyorum mobilde doğrusu belki 1-2 oyun.

O zaman S9 da bakabilirsiniz eğer Samsung kullanıyorsanız ekosistem de yakalamış olursunuz.

Performans olarak iPad, ekran süresi olarak S9 önde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı