Apple ile takas yaparak yeni iPad Air alıÅveriÅinizde  -  arası indirim kazanın. Ãstelik hızlı ve ücretsiz gönderim. Apple.com adresinden hemen satın alın
www.apple.com
Merhaba, tıp fakültesi için bu tableti almayı düşünüyorum, eğitim kampanyası da olduğu için Pencil Pro bedavaya denk geliyor, sizce nasıl bir tablet, alınır mı?
Apple ile takas yaparak yeni iPad Air alıÅveriÅinizde  -  arası indirim kazanın. Ãstelik hızlı ve ücretsiz gönderim. Apple.com adresinden hemen satın alın
www.apple.com
Merhaba, tıp fakültesi için bu tableti almayı düşünüyorum, eğitim kampanyası da olduğu için Pencil Pro bedavaya denk geliyor, sizce nasıl bir tablet, alınır mı?
www.apple.com
@Abdullah_2559 youtube videosu ve pdf uygulamasında vakit geçiriyorum sadece diye düşünün. 8-10 saat ekran süresi veriyor bu haliyle, çok ağır işlemler yapacaksanız da 6 saati kurtarır diye tahmin ediyorum.
@Abdullah_2559 YouTube videosu ve PDF uygulamasında vakit geçiriyorum sadece diye düşünün. 8-10 saat ekran süresi veriyor bu haliyle, çok ağır işlemler yapacaksanız da 6 saati kurtarır diye tahmin ediyorum.